Hamilton: Φαίνεται πως αλλάζει η τύχη μου

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Το “damege limitation” βρισκόταν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο μυαλό τού Lewis Hamilton στην Ουγγαρία, καθώς ξεκινούσε τον αγώνα από το pit lane, σε μία πίστα που τα προσπεράσματα μόνο εύκολα δε χαρακτηρίζονται. Ο Βρετανός, με εξαιρετική εμφάνιση αλλά και τύχη, κατάφερε ν’ ανέβει και πάλι στο βάθρο και μάλιστα όταν ο team-mate του δεν ήταν εκεί. Ο αγώνας του δεν ξεκίνησε καλά, έχοντας τετ-α-κε κι έξοδο από την πίστα, δίχως να τραυματίσει την W05.

Ο Πρωταθλητής τού 2008 παίρνει αυτά τα σημάδια ως αλλαγή της κακής του τύχης, παρόλο που για δεύτερο συνεχόμενο Grand Prix είχε πρόβλημα στο μονοθέσιό του.

Περιορίσαμε τις απώλειες στους τελευταίους δύο αγώνες και είχα μερικά δύσκολα Σαββατοκύριακα στη σεζόν. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δε θα ήθελα να γίνει αλλιώς. Κάποιες φορές, είναι ωραίο να έχεις εύκολη δουλειά, αλλά λατρεύω τις προκλήσεις και τις μάχες. Δεν είναι εποχές που μπορείς εύκολα να δείξεις ποιος είσαι· είναι αντίξοες εποχές. Σίγουρα αισθάνομαι ότι έγινα πιο δυνατός κι ελπίζω να έχω δείξει ότι έχω καρδιά.

Αν ήμουν τυχερός φέτος, ήταν στον τελευταίο αγώνα στην Ουγγαρία: δε χτύπησα το μονοθέσιο στον τοίχο όταν βγήκα εκτός στον πρώτο γύρο. Ελπίζω ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι αλλάζει η τύχη μου. Το να έχω πάρει δύο βάθρα σε δύο διαφορετικά Σαββατοκύριακα πριν από τη διακοπή, είναι πραγματικά ικανοποιητικό και ακόμα περισσότερο μου επιτρέπει να χαμογελάω και να ξέρω ότι ακόμα έχω την ευκαιρία να παλέψω για το πρωτάθλημα.

Hamilton

Ο 29χρονος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα για το μονοθέσιό του, αλλά όταν αυτό δεν έχει προβλήματα αξιοπιστία, και φέτος είχε αρκετά. Το μόνο που θέλει ο Βρετανός είναι ένα μονοθέσιο δίχως προβλήματα, για να επικεντρωθεί 100% στη μάχη που έχει με τον Nico Rosberg για την πρώτη θέση και το Πρωτάθλημα οδηγών.

Είμαι χαρούμενος για την απόδοσης μας φέτος, όσον αφορά τον ρυθμό τού μονοθεσίου μας. Η ομάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σ’ αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε στην αξιοπιστία, και ξέρω ότι αυτό είναι η προτεραιότητα όλων πίσω στα εργοστάσια. Πρέπει, όμως, να πω ότι, τα τελευταία δύο Σαββατοκύριακα, σε Γερμανία και ειδικά στην Ουγγαρία, τα παιδιά έκαναν απίστευτη δουλειά. Είναι δύσκολο για όλους ότι η αξιοπιστία μπαίνει στο παιχνίδι.

Το να βλέπεις αυτά τα προβλήματα να έρχονται μετά από πολλές ώρες σκληρής δουλειάς, πονάει πολύ, όπως κι εμένα. Στη συνέχεια, έχουμε ξανά το μονοθέσιο, βγαίνω έξω και δεν τα παρατάω ή χάνω τις ελπίδες μου. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά για όσα κάνουν και αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει για όλη τη χρονιά. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για το τέλος και ξέρω ότι τα παιδιά κι εγώ θα συνεχίσουμε να πιέζουμε μέχρι την καρώ σημαία στο Abu Dhabi. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί από ποτέ στο Spa.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...