Hamilton: Το μονοθέσιο είναι φοβερό… όταν δουλεύει

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Για ακόμη μια φορά η Mercedes επανεξετάζει τα team orders στους πιλότους της. Το μεγαλύτερο όμως εμπόδιο του Lewis Hamilton δεν είναι οι διαταγές, αλλά η αξιοπιστία του μονοθεσίου του. Σύμφωνα με τον Βρετανό, ο μόνος τρόπος για να χάσει το φετινό πρωτάθλημα είναι η αναξιοπιστία του μονοθεσίου του.

Καμιά φορά είναι αστείο, μετά είναι ακόμα πιο αστείο και μετά ξεπερνάει το όριο του κωμικού. Προφανώς τα όσα έχουν συμβεί στο μονοθέσιό μου, κάνουν το πρωτάθλημα πολύ δύσκολο. Ευτυχώς πήρα μερικούς βαθμούς (στην Ουγγαρία) που σημαίνει ότι είμαι κάπου κοντά, αλλά το κύριο θέμα θα είναι η απόδοση του μονοθεσίου μου στο υπολοιπο της χρονιάς.

Στην τελική η αξιοπιστία είναι ένας σημαντικός παράγοντας (που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα), γιατί σταμάτησα περισσότερες φορές από αυτόν (Rosberg). Αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγώνες και… θα δείξει. Προφανώς και έχω την ταχύτητα και τις ικανότητες, είναι απλά θέμα να κρατήσει το αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο είναι φοβερό… όταν δουλεύει. Είναι προφανές ότι έχουν χαθεί πολλοί βαθμοί, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο τριήμερο, έχουμε όμως τη δύναμη για τους επόμενους αγώνες.

Μήπως ο Hamilton δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις οδηγίες που άκουσε στο GP Ουγγαρίας; Είναι σίγουρα περίεργο, να σου ζητούν να αφήσεις τον κύριο αντίπαλό σου στο πρωτάθλημα να περάσει.

 

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...