Raikkonen: Μία μέρα θα το κάνουμε σωστά

Σχετικά άρθρα

Raikkonen Ferrari

Τα προβλήματα και τα παράπονα του Kimi Raikonnen, όσον αναφορά την οδήγηση της Ferrari F14-T συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς όπως δηλώνει και ο ίδιος είναι αρκετά δύσκολο να οδηγήσει το ιταλικό μονοθέσιο.

Ο Φιλανδός οδηγός και η Ιταλική ομάδα δεν έχουν καταφέρει να επιλύσουν τα προβλήματα στο εμπρός μέρος του μονοθεσίου με αποτέλεσμα ο Raikkonen να μην μπορεί να νιώσει άνετα στην F14-T.

Το μονοθέσιο δεν είναι κακό, όμως όταν είμαι σε γρήγορο γύρο και πιέζω τα εμπρός ελαστικά, γλιστρούν αρκετά. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για εμένα τουλάχιστον. Δεν μπορώ να οδηγήσω όπως θέλω και όταν πάω να πιέσω γλιστράω. Πρέπει να μάχομαι σε κάθε στροφή και δε γνωρίζω πως να το φτιάξω!!!!.

Πρέπει να φτιάξουμε το πρόβλημα αυτό, για να μπορέσω να οδηγήσω όπως θέλω εγώ και σίγουρα θα είμαστε ταχύτεροι. Μέχρι όμως το μονοθέσιό μου να φτιαχτεί, θα πρέπει να προσαρμοστώ με κάποια πράγματα. Θες να οδηγήσεις διαφορετικά, αλλά δεν μπορείς λόγο των συγκεκριμένων προβλημάτων. Είναι ένα πρόβλημα και θα πρέπει και πάλι να δώσεις ότι καλύτερο έχεις. Θα πρέπει να συμβιβαστώ και ελπίζω μία μέρα θα το κάνουμε σωστά και όλα θα είναι πιο εύκολα!!!!

Ο Kimi Raikkonen θα ξεκινήσει από την 8η θέση του σημερινού Αμερικάνικου GP.

 

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...