Ferrari: “Θέλεις να πάρεις ταχύτερα την 458 Speciale που παρήγγειλες; Πρόσθεσε σε αυτή επιπλέον εξοπλισμό”

Σχετικά άρθρα

ferrari 458 italia plant

Η Ferrari είναι ιδιαίτερη σε ότι αφορά σε ποιους και το πως δίνει τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει. Τον Μάρτιο του 2015, θα σταματήσει η παραγωγή των V8 458, μιας και έρχεται η facelift γενιά με turbo κινητήρα, και έτσι έχει ανακοινώσει ατύπως, πως όσοι πελάτες θέλουν να αγοράσουν σύντομα μια 458 Speciale, τότε θα πρέπει να τσεκάρει αρκετά κουτάκια στον κατάλογο του επιπλέον εξοπλισμού, με τις τιμές των έξτρα της Ferrari να καίνε.

Με τον τρόπο αυτό, η Ferrari θα “πετάξει” άλλα άτομα πιο πίσω στη λίστα αναμονής, όπως δήλωσε ο Tim Marlow, επικεφαλής της Magnitude Finance, μιας βρετανικής εταιρίας που ειδικεύεται στη παροχή χρηματοδοτικών πακέτων για την αγορά πολυτελών αυτοκινήτων.

Ένας πελάτης παρήγγειλε το αυτοκίνητο του πριν από πολλούς μήνες, αλλά στη συνέχεια, η Ferrari τον συμβούλεψε πως για να του εγγυηθεί τη παράδοση, θα πρέπει να αυξήσει τον πρόσθετο εξοπλισμό, απλώς επειδή κάποιοι άλλοι πελάτες της, είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

είπε, ο Marlow. Τα μοντέλα αυτά σε λίγα χρόνια θα γίνουν κλασσικά-συλλεκτικά, ως οι τελευταίες 458 με ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα, και έτσι είναι λογικό, αρκετοί να είναι εκείνοι που θέλουν να αποκτήσουν μια τέτοια Ferrari.

Πηγήcarsuk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Ferrari 296 GTB να πιάνει 352 χλμ/ώρα στην Autobahn

Στις αρχές του 2023, είδες την Ferrari 296 GTB να μπαίνει στο κλειστό club των αυτοκινήτων που έχουν καταφέρει να πετύχουν χρόνο κάτω των 7 λεπτών...

Η Toyota ετοιμάζει τον αντίπαλο του MX-5

Το "μακρινό" 2015 η Toyota είχε παρουσιάσει το S-FR Concept και αναφορές από την Ιαπωνία θέλουν το αυτοκίνητο να περνά στη παραγωγή είτε στα...