Ferrari 458XX Speciale A και Opel Karl Rocks [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Ferrari 458 Speciale Aperta FXX A RearRosso

Αν παντρέψεις την FXX K και την 458 Speciale A, τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στη ψηφιακή δημιουργία του Evren Milano. Το rendering που βλέπεις τοποθετεί στη Speciale A τη χαρακτηριστική διπλή πίσω αεροτομή της FXX K, αλλά και τον τεράστιο διαχύτη της.

opel-karl-rocks

Από τη μεριά του, ο X-Tomi Design σήμερα έπαιξε με την Rocks έκδοση του ολοκαίνουργιου Opel Karl. Σε αυτό τοποθέτησε μαύρα προστατευτικά πλαστικά, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ράγες οροφής και έτοιμη η “crossover εκτός δρόμου” έκδοση του νέου μικρού Γερμανικού αυτοκινήτου, που αν βγει στη παραγωγή θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Panda Cross, C1 Urban Ride και τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας αυτής.

Bonus! Δες και μια προσπάθεια με το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Chevrolet Spark που θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα που φορά το Karl.

Chevrolet-Spark-rendering

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα μοιάζει το νέο Kia Tasman [Renderings]

Την περασμένη εβδομάδα η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Με βάση αυτό και...

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...