Το Tesla Cybertruck αποκτά Off-Road Mode και κλείδωμα διαφορικών

Σχετικά άρθρα

Το Tesla Cybertruck κυκλοφόρησε πριν από περίπου πέντε μήνες, χωρίς να διαθέτει μερικά βασικά χαρακτηριστικά που θα περίμενες σε ένα σύγχρονο pickup. Αυτό θα αλλάξει σύντομα με μια ενημέρωση λογισμικού, που θα προσθέσει ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης.

Αυτό ονομάζεται Off-Road και επιτρέπει το κλείδωμα των διαφορικών στο ηλεκτρικό pickup, ενώ προσθέτει και άλλα χαρακτηριστικά εκτός δρόμου που θα βελτιώνουν τον χειρισμό όταν κινείται σε δρόμους με βράχους, χαλίκια, βαθύ χιόνι και άμμο.

Το κλείδωμα των διαφορικών είναι διαθέσιμο στο τετρακίνητο μοντέλο, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν ανά άξονα). Η έκδοση του μοντέλου με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες, έχει εμπρός διαφορικό που κλειδώνει, ενώ στον πίσω άξονα υπάρχει μια λειτουργία εικονικού κλειδώματος, που είναι πάντα ενεργοποιημένη στη λειτουργία Overland.

Το Trail Assist διευκολύνει τη διαχείριση της χαμηλής ταχύτητας σε ανώμαλες επιφάνειες, με το νέο Baja Mode να βελτιώνει την ισορροπία και την οδική συμπεριφορά του οχήματος όταν ο οδηγός θέτει το Stability Assist στο Minimal.

Λειτουργεί με το σύστημα hill ascent και descent, με την Tesla να βελτίωσε επίσης την ικανότητα του pickup να εκτιμά το ωφέλιμο φορτίο και να προσαρμόζει ανάλογα την ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

Τέλος, το Cybertruck διαθέτει μια νέα λειτουργία CyberTent, που ρυθμίζει την ανάρτηση, ώστε να μπορείς να κοιμάσαι σε επίπεδη επιφάνεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία

Συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και σε διαδηλωτές σημειώθηκαν σήμερα στη Γερμανία, καθώς πραγματοποίησαν διαμαρτυρία ενάντια στην επέκταση του εργοστασίου της Tesla στο Γκρουνχάιντε, κοντά...