9 λόγοι που η Pagani Zonda 760 LH του Lewis Hamilton είναι καλύτερη από τη Nicole Scherzinger

Σχετικά άρθρα

Τα’μάθες τα νέα; Ο δύο φορές πρωταθλητής της Formula 1 και η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls δεν είναι πλέον μαζί, μετά από επτά χρόνια σχέσης, με τα κουτσομπολίστικα ταμπλόιντ να λένε πως το ζευγάρι χώρισε τόσο λόγο απόστασης, όσο και γιατί ο Lewis Hamilton δεν ήθελε να παντρευτεί την Nicole Scherzinger και να κάνουν οικογένεια. Και μπορεί ο Hamilton να έχασε τη μια του αγάπη, αλλά εξακολουθεί να έχει την άλλη του αγάπη, εκείνη που δεν θα τον προδώσει ποτέ, ούτε θα τον κάνει να στεναχωρηθεί.

Lewis Hamilton 760lh (2)

Φυσικά και αναφέρομαι στην μοναδική Zonda 760 LH που του κατασκεύασε ο Horacio Pagani, με τον V12 AMG κινητήρα των 760 ίππων να συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο, επειδή ο Hamilton ήθελε να διασκεδάζει μαζί της, όταν την οδηγεί.

Lewis Hamilton 760lh (1)

Ως γνήσιοι petrolheads που είμαστε, πιστεύω πως υπάρχουν αρκετοί λόγοι που η Zonda είναι καλύτερη από την Scherzinger. Έχουμε και λέμε:

  • Η Pagani ακούγεται καλύτερα. Όσο και να το προσπαθεί η Scherzinger, με τον ήχο που παράγει ο V12 κινητήρας της Zonda δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.
  • Η Zonda δεν θα γκρινιάξει ποτέ για γάμους, παιδιά, οικογένεια.
  • Η 100σταρα βενζίνη που καταναλώνει, είναι φθηνότερη από την Chanel No. 5.
  • Το μωβ carbon χρώμα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την επιδερμίδα της Nicole.
  • Η συντήρησή της μπορεί να κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ, αλλά εξακολουθεί να είναι φθηνότερη από μια γυναίκα που σου παίρνει την πιστωτική και γυρνά στους εμπορικούς δρόμους του Μονακό.
  • Η ομορφιά της θα παραμείνει ίδια μετά από 40 χρόνια.
  • Είναι όμορφη, το πρωί, το μεσημέρι, το βράδυ. Όλες τις ώρες.
  • Η Zonda δεν ρωτά: “Αγάπη μου, πάχυνα”. Το ξέρει πως έχει γ@%@$ο πίσω μέρος.
  • Με την Zonda μπορείς “να παίξεις” μαζί της όλες τις ημέρες του μήνα.

Τι πιστεύεις; Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που η one-off Zonda του Hamilton είναι καλύτερη από την Nicole Scherzinger;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...