McLaren: Οι γιατροί θ’ αποφασίσουν αν μπορεί ο Alonso να τρέξει στην Αυστραλία

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Απών είναι ο Fernando Alonso από τις τελευταίες χειμερινές δοκιμές. Ο Ισπανός, μετά από ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή, αναρρώνει στο σπίτι του, καθώς έχει βγει από το νοσοκομείο και προτίμησε, μετά και από τη συμβουλή των γιατρών, να μην πάρει μέρος στο τελευταίο τεστ.

Ο Ron Dennis, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα, αναφέρθηκε στον Ferni και φυσικά στο περιστατικό. Ο Βρετανός παραδέχτηκε πως ο Alonso έχασε τις αισθήσεις του μετά το ατύχημα, αλλά αυτό ήταν μόνο για λίγο.

Ήταν αναίσθητος για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Μπορούσαμε να τον ακούσουμε ν’ αναπνέει αλλά χωρίς να μιλάει. Προτεραιότητά μας είναι η ανάρρωσή του και μετά η ανάλυση του ατυχήματος. Ο Fernando είχε μία αδυναμία μνήμης. Οι αξονικές και οι μαγνητικές τομογραφίες ήταν εντελώς καθαρές, χωρίς ίχνος ζημιάς. Σωματικά είναι τέλεια.

Alonso-Dennis

Πέρα από αυτό, όμως, ο Dennis, αν και πιστεύει ότι ο Alonso θα είναι έτοιμος για το πρώτο Grand Prix, λέει πως την τελική απόφαση θα την πάρουν οι γιατροί, ύστερα από εξετάσεις που θα του κάνουν.

Δεν μπορώ να βρω κάποιον λόγο για να μην είναι έτοιμος, αλλά δεν είμαι γιατρός. Θα υπάρξουν κάποιες εξετάσεις, είναι μια διαδικασία που προβλέπεται από τη FIA και δεν μπορώ να βρω κάποιον λόγο για να μην περάσει τις εξετάσεις. Δεν εξαρτάται από εμένα το ναι ή το όχι.

Υπό κανονικές συνθήκες, αν στη θέση του τελευταίου τεστ ήταν ένα Grand Prix, πιθανότατα θα έπαιρνε μέρος. Απλά λέω ότι δεν υπάρχει νόημα να είναι εδώ και να μην αναρρώνει. Θα εμφανιστεί στην Αυστραλία και θα περάσει τις εξετάσεις της FIA.

Έχουμε τον Kevin για το τελευταίο τεστ. Δεν είμαι σίγουρος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σ’ αυτές τις 4 ημέρες, αλλά, αν ο Fernando δεν οδηγεί, το κάνει ο Kevin. Είναι ένα είδος προετοιμασίας που κάνουμε για να καλύψουμε όλες τις πιθανότητες. Γιατί να θέλουμε να βάλουμε τον Kevin στο μονοθέσιο χωρίς να το έχει οδηγήσει;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα