Βγήκε από το νοσοκομείο ο Alonso. Χάνει το τελευταίο τεστ [w/video]

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Εξιτήριο πήρε τελικά ο Fernando Alonso από το νοσοκομείο της Βαρκελώνης όπου βρισκόταν μετά από το ατύχημα που είχε την τελευταία ημέρα του δεύτερου τεστ. Παρόλο που όλες οι ιατρικές εξετάσεις του Ισπανού ήταν αρνητικές, οι γιατροί θεώρησαν ότι πρέπει να τον παρακολουθούν, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Παρόλο που οι τελευταίες δοκιμές θα ξεκινήσουν αύριο, ο Ferni δε θα πάρει καθόλου μέρος σε αυτές, όπως ανακοίνωσε η McLaren, και στη θέση του θα βρεθεί ο Kevin Magnussen, πρώην οδηγός των Βρετανών και νυν τρίτος οδηγός στο Woking, μαζί φυσικά με τον Jenson Button, που θα οδηγήσει αύριο την MP4-30 στο Circuit de Catalunya-Barcelona.

Όσο για τον Alonso, έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι του, προκειμένου να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, προτού κάνει την τελική του προετοιμασία για το πρώτο Grand Prix της σεζόν, στις 13-15 Μαρτίου. Επιπλέον, η FIA θα ξεκινήσει έρευνα σε συνεργασία με τη McLaren για να διαλευκανθεί το μυστήριο γύρω από το ατύχημα.

https://www.youtube.com/watch?v=rSlwYdqoGFA

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Statement regarding Fernando Alonso

Barcelona, February 25

Following his testing accident at the Circuit de Barcelona-Catalunya last Sunday, we are pleased to confirm that Fernando Alonso has now left hospital. He has returned to his family’s home in Spain for further rest and recuperation.

As a result, he will sit out this week’s final winter test, at which he was due to share driving duties with Jenson Button. Kevin Magnussen, McLaren-Honda’s test and reserve driver, will replace him.

Jenson will be testing the McLaren-Honda car tomorrow (February 26), and the team will confirm the full day-to-day running order in due course.

[/learn_more]

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα