Vettel: Άνετα το «1-2» η Mercedes στις κατατακτήριες της Αυστραλίας

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Οι χειμερινές δοκιμές τελείωσαν μόλις σήμερα και το πρώτο Grand Prix θα ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα από τις 12 αυτές ημέρες των δοκιμών, ωστόσο αυτό που πιστεύει η πλειοψηφία των οπαδών -αν όχι όλοι- είναι ότι η Mercedes βρίσκεται ξανά στην πρώτη θέση, καθώς η W06 έδειξε πως είναι και φέτος το ταχύτερο μονοθέσιο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους δύο ταχύτερους γύρους στις 8 ημέρες της Βαρκελώνης.

Ο ρυθμός της Mercedes σίγουρα δεν άρεσε στους αντιπάλους της, οι οποίοι ήλπιζαν πως το γερμανικό μονοθέσιο δεν θα είναι τόσο πιο αποδοτικό από τα υπόλοιπα. Τα πράγματα είναι απίθανο ν’ αλλάξουν μέχρι την Αυστραλία, και ο Sebastian Vettel θεωρεί πως η ομάδα του Brackley έχει εξασφαλίσει από τώρα με άνεση την πρώτη σειρά στο πρώτο grid της χρονιάς.

TEST PRE-CAMPIONATO F1/2015

Είναι δύσκολο να πούμε από τώρα τι θα γίνει -σε δύο βδομάδες θα ξέρουμε περισσότερα-, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η Mercedes είναι πολύ μπροστά. Μετά από αυτό, φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη διαφορά και τα πράγματα είναι πολύ πιο κοντά όσον αφορά αρκετές ομάδες.

Είναι πολύ δύσκολο να πούμε ποιος είναι πίσω, αλλά πιθανώς υπάρχει μια κλειστή μάχη μεταξύ της Williams, της Red Bull και της Ferrari. Τα δύο πρώτα μονοθέσια θα είναι εύκολα της Mercedes αν δεν υπάρχουν προβλήματα. Μετά, ελπίζω οι δύο Ferrari και μετά δε μ’ ενδιαφέρει.

Daniel Ricciardo

Πανομοιότυπες είναι και οι δηλώσεις από τον Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός παραδέχεται την ανωτερότητα της Mercedes και πιστεύει ότι η μάχη για το βάθρο θα είναι μεταξύ των ομάδων που ανέφερε και ο Vettel.

Είναι δύσκολο να μαντέψω την ιεραρχία, αλλά νομίζω ότι η Mercedes είναι μπροστά. Οι δύο Mercedes θα είναι σίγουρα στην πρώτη σειρά. Η Mercedes είναι σε άλλη διάσταση. Μετά, νομίζω πως είμαστε κοντά εμείς, η Williams και η Ferrari. Θα δούμε τι θα γίνει στη Μελβούρνη.

Christian Horner

Όσο για το αφεντικό του Ricciardo, τον Christian Horner, ανησυχεί από το γεγονός ότι δεν έχει είναι γνωστή η ταχύτητα της W06 και του Mercedes-Benz PU106B Hybrid στις δοκιμές.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι έχει κάνει η Mercedes. Είμαι βέβαιος ότι ακόμα δε μας έχουν δείξει τα πάντα τον χειμώνα. Αν έχουν κερδίσει 50 ακόμα άλογα στη Μελβούρνη, τότε όλοι έχουν πρόβλημα.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr