Το BBC θα προβάλλει τα τελευταία τρία επεισόδια του Top Gear συν αυτό με την κόντρα των P1, 918 Spyder και LaFerrari

Σχετικά άρθρα

top gear s22

Όταν χάνεις περισσότερα από 4 εκατ. τηλεθεατές κάτι πρέπει να κάνεις και το BBC, σύμφωνα με το βρετανικό Driving.co.uk θα προβάλει τα τελευταία τρία επεισόδια της 22ης σεζόν του Top Gear, ανεξαρτήτου της ετυμηγορίας του σχετικά με το αν απολύσει τον Jeremy Clarkson ή αυτός αποφασίσει να παραιτηθεί.

Μαζί με τα 3 επεισόδια, θα προβληθεί και ως bonus ένα τέταρτο, αυτό που θα δείχνει το πολυαναμενόμενο συγκριτικό των McLaren P1, Porsche 918 Spyder και LaFerrari στη πίστα του Top Gear. Να θυμίσω πως τα συμβόλαια και των τριών παρουσιαστών του Top Gear με το BBC, λήγουν στα τέλη του Μάρτη. Το πότε θα προβληθούν τα επεισόδια δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά δεδομένο είναι πως την ερχόμενη Κυριακή 22 του μηνός, δεν θα έχει Top Gear.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο Tony Hall, γενικός διευθυντής του BBC, με συνέντευξή του στο Βusiness Ιnsider στάθηκε στο πλευρό του Clarkson, με την απόφαση για το τι θα κάνει το κανάλι με αυτόν, όπως είπε, να παίρνεται από μια σειρά πραγμάτων και όχι μόνο από το συγκεκριμένο περιστατικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...