O Jeremy Clarkson αντιμέτωπος με φυλάκιση για τη πινακίδα στο Τop Gear Patagonia Special, που γυρίστηκε στην Αργεντινή

Σχετικά άρθρα

bbc top gear patagonia trailer

Σε ησυχία δεν αφήνει κανείς τον Jeremy Clarkson, καθώς εκτός από το επεισόδιο με το γρονθοκόπημα του παραγωγού του Top Gear, και την μετέπειτα λύση της συνεργασίας του με το BBC, επανήλθε στην επικαιρότητα, εξαιτίας μιας δικαστού το μέγιστο θέμα που προκλήθηκε στο φετινό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της ψυχαγωγικής εκπομπής.

Όπως πιθανόν θυμάσαι στο Τop Gear Patagonia Special, που γυρίστηκε στην Αργεντινή, είδαμε το βρετανικό τρίο να ξεκινά το ταξίδι της από τη πόλη Bariloche στους πρόποδες της οροσειράς των Άνδεων για να καταλήξει στη πόλη Ushuaia της Παταγονία, μετά από 2.580 χλμ εκπληκτικά όμορφων μερών, οδηγώντας μια Porsche 928, μια Lotus Esprit V8 και ένα Ford Mustang Mach 1 στον αυτοκινητόδρομο Ruta 40 (ή National Route 40) αλλά και στους χωματόδρομους της περιοχής.

TOP-GEAR-BARILOCHE-4

Ωστόσο η επίμαχη πινακίδα “Η982 FKL” ή αν θέλεις το νόημα της “1982 Falklands”, στη Porsche του Jeremy Clarkson ανάγκασε την ομάδα του Top Gear να γλιτώνει στο τσακ τον ξυλοδαρμό και να κρυφτεί κάτω από κρεβάτια, προτού φύγει κακήν κακώς από την Αργεντινή, με τα αυτοκίνητα να μένουν εκεί.

Τη περασμένη εβδομάδα μια δικαστής της Αργεντινής, η Maria Cristina Barrionuevo, είπε ότι ο Clarkson και οι παραγωγοί του προγράμματος είναι ένοχοι για “αλαζονική και ασεβής” κίνηση με στόχο την “πρόκληση του κοινού“, άσχετα αν το BBC υποστήριξε από τη πρώτη στιγμή ότι η πινακίδα H982 FKL ήταν μια “ατυχής σύμπτωση“.

Top Gear argentina

Η δικαστής, με έδρα τη νότια πόλη της Ushuaia, όπου εμφανίστηκε το πρόβλημα τον περασμένο Οκτώβριο, συνέχισε λέγοντας ότι η αντίδραση σε μια τέτοια προσβλητική συμπεριφορά θα έπρεπε να ήταν αναμενόμενη, ενώ έκρινε επίσης ότι η πινακίδα κυκλοφορίας της Porsche άλλαξε όταν το όχημα πήγε στο νοτιότερο άκρο της Αργεντινής, τη Παταγονία. Αυτό είναι ένα αδίκημα που μπορεί να οδηγήσει σε καταδίκη για παραποίηση στοιχείων και επισύρει ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών.

Ο τοπική εισαγγελέας Daniel Curtale ζήτησε από το δικαστή να διενεργήσει ποινική έρευνα για τη φερόμενη παραποίηση, ωστόσο η κα. Barrionuevo απέρριψε αυτό το αίτημα, καθώς είπε ότι οι ιθύνοντες ενεργήσαν έτσι ώστε να αποτραπούν περισσότερες συγκρούσεις, με τους τοπικούς εισαγγελείς να έχουν ενημερωθεί για την απόφαση της δικαστού και είναι να προετοιμάζει έφεση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...