Το μόνο που δε θα πρέπει να περιμένεις ενώ οδηγείς είναι μια τεράστια… λεπίδα πριονιού!

Σχετικά άρθρα

Circular Saw Blade

Όταν λέμε ότι η προσοχή μας πρέπει να βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην οδήγηση όταν πιάνουμε τιμόνι στα χέρια μας, το λέμε γιατί προφανώς κάτι ξέρουμε. Βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις που ακόμα κι αν είμαστε επικεντρωμένοι, το κακό μπορεί να συμβεί κι εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί ίσως να μην προλάβεις ν’ αντιδράσεις.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου, όπως έγινε και με τον κύριο Xiang. Ο άνδρας, λοιπόν, αυτός οδηγούσε το pickup του σε αυτοκινητόδρομο της νότιας Κίνας, όταν είδε ξαφνικά με τεράστια λεπίδα πριονιού να φεύγει από το φορτηγό που βρισκόταν στην αντίθετη λωρίδα και να καταλήγει στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου του!

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να έγινε αυτό, θα καταλάβεις αν σου πω ότι το φορτηγό συγκρούστηκε με την προστατευτική διαχωριστική νησίδα, ενώ η λεπίδα που έχει διάμετρο 1,5 μέτρο περίπου δεν ήταν καλά δεμένη. Ο Xiang είναι καλά στην υγεία του, καθώς κατάφερε να σταματήσει με ασφάλεια το αυτοκίνητό του.

Ούτε, όμως, ο οδηγός του φορτηγού είχε κάποιο τραυματισμό, αλλά παραμένει άγνωστο αν και τι κυρώσεις θα του επιβληθούν, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ν’ αναφέρουν πως η σύγκρουσή του με τον τοίχο μπορεί να δικαιολογηθεί από μία πιθανή κούραση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...