Φορτηγό κρύβει μέσα του τις καλύτερες Ferraris

Σχετικά άρθρα

Ferraris

Η στιγμή που παραγγέλνεις ένα πανάκριβο αυτοκίνητο σαν τα hypercars της Ferrari, είναι σίγουρα μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή. Ωστόσο -παρόλο που δεν το έχω κάνει ποτέ-, είναι πιθανότερο να είσαι ακόμα πιο ευτυχισμένος τη στιγμή που έρχεται το φορτηγό παράδοσης, θ’ ανοίξει και θα βγει από μέσα του το τρομερό δημιούργημα της αυτοκίνησης.

Αυτά τα φορτηγά, όμως, μπορεί να χάνουν όλη τη δόξα από τα οχήματα που μεταφέρουν, αλλά το συγκεκριμένο που θα δούμε δεν είναι ίδιο με τα περισσότερα. Εκτός από το γεγονός ότι ο τρόπος που ανοίγει δεν είναι συνηθισμένος, κρύβει μέσα του αυτοκίνητα που έχουν σημαδέψει τη Ferrari, και, από αυτά που μπορούμε να δούμε, υπάρχουν μέσα οι LaFerrari, Enzo, F50 και F40, και ακόμα ένα αυτοκίνητο μπροστά από την F40 (στο επάνω μέρος) που προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι.

Αν αυτό δε σου είναι αρκετό, θα δεις και τη LaFerrari να βγαίνει από το φορτηγό, κάτι που σημαίνει πως θ’ απολαύσεις την «Ιταλίδα» σε μερικά ακόμη πλάνα.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...