Κάθε χρόνο και φθηνότερη η τετράθυρη Ferrari Pinin

Σχετικά άρθρα

Ferrari-pinin-06

H Pinin Concept είναι μια από τις 10 πιο παράξενες Ferrari και από το 2011 προσπαθεί να βρει νέο ιδιοκτήτη, αλλά κανείς δεν δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον γι’αυτή. Το 2014 αντιπροσωπεία στη Μόντενα ζητούσε 1.100.000 ευρώ, αλλά επειδή κανένας δεν βρέθηκε να την αγοράσει, τώρα το αυτοκίνητο πωλείται από τον οίκο Hemmings για 734.000 ευρώ.

Η Ferrari Pinin είναι ένα πρωτότυπο που είδε το φως της δημοσιότητας το 1980 και ακόμα και τώρα, κρατάει τον τίτλο της μοναδικής τετράθυρης Ferrari στην ιστορία της φίρμας. Το αυτοκίνητο, που λέγεται πως ήταν ένα από τα αγαπημένα του Enzo Ferrari, είχε κατασκευαστεί για να εορταστούν τα 50στα γενέθλια του οίκου Pininfarina. Κινείται από έναν επίπεδο, 5.0-λίτρων 12-κύλινδρο κινητήρα με απόδοση περίπου 360 ίππων που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Η κίνηση φυσικά μεταδίδεται στους πίσω τροχούς.

ΠηγήHemmings

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...