Με μια ακόμη ανατροπή φαίνεται πως ολοκληρώνεται η υπόθεση του Oscar Cesar Espinoza, που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του θρύλου της Formula 1, του Αργεντινού πρωταθλητή Juan Manuel Fangio. Συνοψίζοντας τα γεγονότα, σε πρώτη φάση το δικαστήριο στην πόλη Mar del Plata είχε ορίσει την εκταφή του σώματος του Fangio για τις 7 Αυγούστου, ώστε να διεξαχθεί τεστ πατρότητας, το οποίο θα αποδείκνυε αν ο Espinoza είναι γιος του ή όχι.

Ο Fangio, που δεν παντρεύτηκε ποτέ, διατηρούσε επί χρόνια δεσμό με την Andrea Berruet, μητέρα του Espinoza, όμως, ένα άλλο δικαστήριο, στην πόλη La Plata αυτή τη φορά, ανέβαλε την απόφαση της εκταφής. Κι αυτό, επειδή θεώρησε πως προηγείται η υπόθεση πατρότητας του Ruben Vazquez, που επίσης ισχυρίζεται πως είναι παιδί του Fangio.

Τελικά, αργά χθες το βράδυ, ο δικαστής του δικαστηρίου της Mar del Plata, Rodrigo Cataldo, επιβεβαίωσε πως η εκταφή του σώματος του Fangio θα προχωρήσει κανονικά, στην ημερομηνία που είχε οριστεί αρχικά, δηλαδή τις 7 Αυγούστου. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν ησυχία, ούτε στον άλλο κόσμο…

[Photo Copyrights: Philippe Graton]