Έρευνα: Οι Γερμανικές εταιρίες “κινούνται προς την λάθος κατεύθυνση” όσον αφορά στις εκπομπές

Σχετικά άρθρα

avtodorogigermanii-2jpg

Η τελευταία “Data on the Environment” έκθεση της Γερμανικής Federal Environment Agency λέει ότι ο τομέας των μεταφορών είναι ο μοναδικός τομέας στην Γερμανία που δεν έχει σημειώσει πτώση στις εκπομπές ρύπων από το 1990! Αντιθέτως, τα επίπεδα εκπομπών αυξάνονται!

Σύμφωνα με τα δεδομένα της υπηρεσίας, οι μεταφορές είναι υπεύθυνες για το 18% των εκπομπών βλαβερών για το περιβάλλον αερίων και η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του ποσοστού, οφείλεται σε οχήματα.

Κινούμαστε προς την λάθος κατεύθυνση.

Δήλωσε η Πρόεδρος της υπηρεσίας, Maria Kratzberger τονίζοντας ότι χρειάζονται μερικές επείγουσες αλλαγές και περισσότερη προσπάθεια στην μετακίνηση αγαθών με πλοίο ή τρένο και όχι με φορτηγά. Η έκθεση έδειξε επίσης ότι υπάρχει μία τάση των καταναλωτών προς μεγαλύτερα και ισχυρότερα αυτοκίνητα που επί της ουσίας, ακυρώνουν τα οφέλη από πιο “πράσινα” οχήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...