Αυτοκίνητα και μουσικά video clips [Μέρος 2ο]

Σχετικά άρθρα

[nextpage title=”Εισαγωγή” ]

5840148-15793496-thumbnail

Είδαμε στο πρώτο μέρος του αφιερώματος αρκετά γνωστά μουσικά video clips, στα οποία, για τις ανάγκες της οπτικοακουστικής απόλαυσης, συμμετείχαν αυτοκίνητα και μονοθέσια, πάμε τάχιστα να δούμε το δεύτερο μέρος του μουσικού αφιερώματος του Autoblog!

[/nextpage]

[nextpage title=”M.I.A” ]

BMW E36 και E46 στους δύο τροχούς,  μια Alfa Romeo 156, μπόλικες δόσεις κελεμπίας, μερικά ΑΚ-47 και αρκετές γυναίκες στο (νέο;) αραβικό κόσμο της νέας χιλιετίας. Αυτό είναι το video clip για το τραγούδι Bad Girls, σκηνοθετημένο στο Μαρόκο από τον ελληνικής καταγωγής Romain Gavras (γιου του Κωνσταντίνου Γαβρά), video clip που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων το 2012. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το κίνημα για τις γυναίκες οδηγούς.

Α, και ο εναρκτήριος στίχος; Live fast, die young

[/nextpage]

[nextpage title=”Puretone” ]

Ένα τραγούδι που ακούστηκε αρκετά στο τέλος των ’90s, το Addicted to base, του Αυστραλού μουσικού παραγωγού Josh G. “Puretone” Abrahams έχει και video clip στα πρότυπα του Mad Max. Οι ηρωίδες μας κλέβουν το αυτοκίνητο διαφυγής από δύο ληστές τράπεζας, με την καταδίωξη στην εθνική οδό της Αυστραλίας να ξεκίνα!

https://www.youtube.com/watch?v=jU4VuN9EW9U

Στο ίδιο μήκος κύματος το video clip του τραγουδιού Stuck in a groove, με την ξανθιά πρωταγωνίστρια να κάνει ό,τι θέλει ένα MINI Cooper S για να ξεφύγει από τους διώκτες της.

[/nextpage]

[nextpage title=”R.H.C.P” ]

Ένας ταξιτζής που πορώνεται υπό τους ήχους του By the way, έχοντας ως πελάτη τον τραγουδιστή των Red Hot Chilli Peppers, Antony Kiedis.

Το “τραυματισμένο” συγκρότημα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip Scar Tissue, ταξιδεύει με μια σκουριασμένη Pontiac Catalina του 1967 και παίζει με σπασμένα μουσικά όργανα…

[/nextpage]

[nextpage title=”ZZ Top” ]

To Gimme all your lovin’ ήταν το εναρκτήριο τραγούδι του συγκροτήματος απ΄το άλμπουμ Eliminator. Γυρισμένο σε ένα βενζινάδικο , πρωταγωνιστές είναι hot rods,γυναίκες και τα μέλη του συγκροτήματος φυσικά!

[/nextpage]

[nextpage title=”Red Fang” ]

Μάλλον ο πιο cool τρόπος να ξοδέψεις 5000$ σε ένα video clip. Aς δούμε πώς ή μπάντα καταστρέφει αντικείμενα της καθημερινής μας ζωής με μια Chevrolet Impala Wagon του 1979, συμπεριλαμβανομένης και αυτής…

[/nextpage]

[nextpage title=”Sammy Hagar” ]

To video clip του τραγουδιού I can’t drive 55 ήταν γυρισμένο στη Santa Clarita της Καλιφόρνια, με την εναρκτήρια σκηνή να ανήκει στη μαύρη Ferrari 512BB που την “οδηγεί” ο τραγουδιστής, στην πραγματικότητα, την οδηγεί ο Claudio Zampolli, o Ιταλός αντιπρόσωπος και ένας από τους δύο ανθρώπους πίσω από τη Cizeta Moroder V16T. Ο τραγουδιστής φυλακίζεται για σωρεία κυκλοφοριακών παραβάσεων, με τον ίδιο να μην μπορεί να τηρήσει, όπως υποδηλώνει ο τίτλος του τραγουδιού, το όριο ταχύτητας των 55 μιλίων/ώρα.

[/nextpage]

[nextpage title=”White Wizard” ]

Συνεχίζουμε με heavy metal διάθεση, το video clip για το High Speed GTO, βραβεύτηκε το 2008 ως το καλύτερο video clip στην κατηγορία Action on film, με την μπάντα, για τις ανάγκες της υπόθεσης, να δραπετεύουν από μια κακιά μάγισσα με τη συνδρομή μια ανοιχτής Pontiac GTO. Εμφανές νομίζω…

[/nextpage]

[nextpage title=”Chicago” ]

Αγαπημένη 80ιλα! Ο τραγουδιστής μας κάνει τα πάντα για τον έρωτά του, κυνηγώντας την όμορφη κυρία με την ανοιχτή Oldsmobile 442 στους δρόμους τους Los Angeles.

[/nextpage]

[nextpage title=”Queens” ]

Queens of the Stone Age

Βραβευμένο και αυτό το video clip, το 2003 ως το αυτό με τα καλύτερα special effects, στο Gone with the flow παρακολουθούμε την μπάντα να παίζει μουσική σε ένα pick up truck της Chevrolet, με το κόκκινο, το μαύρο και το άσπρο να κυριαρχούν.

[/nextpage]

[nextpage title=”Hinder” ]

Ας πάμε σε μια διασκευή ενός πολύ γνωστού και αγαπημένου τραγουδιού. Το 2005, οι Hinder διασκεύασαν (με επιτυχία θα το αφήσω να το κρίνεις εσύ) , το θρυλικό πλέον τραγούδι των Steppenwolf, Born to be wild. Αιθέριες υπάρξεις που λικνίζονται στο ρυθμό του τραγουδιού και πλήθος από american muscles!

[/nextpage]

[nextpage title=”Timberlake” ]

3 λόγοι για να μπει στη λίστα το What goes around, comes around. Chevrolet Corvette C2 Sting Ray, Porsche Carrera GT και… Scarlet Johansson!

Βέβαια, όταν ο Justin ήταν στους ‘N Sync, είχε γυρίσει το boy band το 2000 το Bye Bye ή αλλιώς, Viper εναντίον Ζ3!

[/nextpage]

[nextpage title=”50 Cent” ]

Νυχτερινό Λονδίνο, Lotus Elise, Aston Martin DB9 και γυναίκες. Θες κάτι καλύτερο;

O υπό πτώχευση 50 Cent γύρισε το Candy shop με τη βοήθεια μιας Saleen S7, μιας BMW M6 και πληθωρικών γυναικών…

[/nextpage]

[nextpage title=”Wiz Khalifa” ]

Δε θα μπορούσε να λείπει το See you again του Wiz Khalifa με τον Charlie Puth, ως φόρος τιμής στον αποθανόντα  Paul Walker

[/nextpage]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...