Arrivabene και Raikkonen δεν συμφωνούν απόλυτα πάνω στο τι έφταιξε για την κακή εκκίνηση

Σχετικά άρθρα

GP ITALIA F1/2015

Από τη μια βρίσκεται ο Φινλανδός, ο οποίος θεωρεί πως ακολούθησε κατά γράμμα την διαδικασία, εντοπίζοντας πιθανό πρόβλημα στην εμπλοκή του δεύτερου συμπλέκτη, κι από την άλλη ο επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene, ο οποίος αφήνει υπόνοιες για λάθος του Raikkonen.  Το χθεσινό πρόβλημα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη από την ομάδα, με τον Kimi να δηλώνει πως:

Μπήκε σε αντι-stall όταν άφησα τον πρώτο συμπλέκτη και, απ’ ό,τι κατάλαβα, έκανα τα σωστά πράγματα. Αλλά μπορούμε να δούμε ένα πρόβλημα στο δεύτερο συμπλέκτη, που δεν ήταν στη σωστή θέση, αν και είμαι αρκετά σίγουρος ότι έβαλα τα πάντα στη σωστή θέση, όπως πάντα.

Από τα στοιχεία φαίνεται πως (η ρύθμιση) είναι ελαφρά στη σωστή θέση, αλλά σε σχέση με αυτό που κάνω πάντα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα, έτσι δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έγινε ό,τι έγινε. Υπάρχουν μόνο μικρές πιθανότητες για το τι θα μπορούσε να είναι, αλλά θα πρέπει να κατανοήσουμε στο 100 τοις εκατό την αιτία και να βεβαιωθούμε ότι εάν χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές, θα τις κάνουμε σωστά.

Maurizio Arrivabene

Ο Arrivabene άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο οδηγός του να έκανε κάποιο λάθος, λέγοντας πως από τις εικόνες που είχε στη διάθεσή του, φαίνεται πως ο Kimi έμπλεξε λίγο τα πράγματα.

Αν πρόκειται για κάποιο τεχνικό θέμα, θα σας ενημερώσουμε. Κοιτώντας προς το παρόν τις εικόνες από την τηλεόραση, φαίνεται σαν να παλεύει λίγο ή να μπερδεύεται λίγο με ένα δάχτυλο, για να ακολουθήσει τη διαδικασία. Αλλά, το να γίνει μια καταγγελία προτού αναλυθούν τα δεδομένα, είναι λάθος.

Αυτό που έχω να πω, είναι πως από θετική σκοπιά, είχε φανταστικές κατατακτήριες και στον αγώνα, ξεκινώντας από τη θέση αυτή, τα πήγε πάρα πολύ καλά με τα προσπεράσματα και ήμαστε ευχαριστημένοι από αυτό.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...