Όλες οι πληροφορίες για το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις

Σχετικά άρθρα

SEAJETS Acropolis Rally 2015_Logo

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 8 μ.μ. στο επιβατηγό-οχηματαγωγό Champion Jet2 της SEAJETS στο λιμάνι του Πειραιά, η συνέντευξη Τύπου για τον 9ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC), που θα διεξαχθεί στις 9-11 Οκτωβρίου 2015 με επίκεντρο για έκτη συνεχή φορά το Λουτράκι. Η ναυτιλιακή εταιρία είναι ο μέγας χορηγός του εθνικού μας αγώνα για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον ιδιοκτήτη και ιθύνων νους της ομώνυμης ναυτιλιακής, κ. Μάριο Ηλιόπουλο να επισημαίνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με ένα διεθνές αθλητικό γεγονός του βεληνεκούς του Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, τόνισε πόσο σημαντική είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία για τον αγώνα. Ένας επιπλέον χορηγός για φέτος είναι και ο ΕΟΤ, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να δηλώνει αισιόδοξος ότι και το κράτος φαίνεται πως αντιλαμβάνεται το ειδικό βάρος του αγώνα.

Παρόν ήταν και ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, κ. Γιώργο Γκιώνη, από όπου περνά η διαδρομή του φετινού Ακρόπολις για έκτη φορά, ενώ χαιρέτησαν από την πλευρά τους ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ κ. Χρίστος Δήμας, και ο κ. Βασίλειος Παναγόπουλος, Διευθυντής Λιανικής Εμπορίας της ΕΚΟ, μέλους του Ομίλου ΕΛΠΕ, η οποία για ακόμα μία χρονιά υποστηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση ως Επίσημος Χορηγός.

Είδηση σαφέστατα αποτελεί το γεγονός ότι, έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια στο τιμόνι άρτιων διοργανώσεων, η κ. Ανίτα Πασαλή, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τον τίτλο του Αλυτάρχη του Αγώνα, «περνάει τη σκυτάλη» -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμμετέχει καθοριστικά στα δρώμενα- στον κ. Νίκο Μανώλη, πρόεδρο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας και άνθρωπο με σημαντική εμπλοκή και εμπειρία στα αγωνιστικά δρώμενα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

Τους χάρτες των ειδικών διαδρομών του Σαββάτου και Κυριακής μπορείς να βρεις εδώ και εδώ, ενώ το πλήρες πρόγραμμα του αγώνα εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Δυστύχημα σε αγώνα rally στην Ουγγαρία με νεκρούς 4 θεατές

Στο περιθώριο του Rally Esztergom-Nyerges στην Ουγγαρία, το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου, ο οδηγός ενός αγωνιστικού Skoda Fabia Rally2 έχασε τον έλεγχο με...