Αρχική Κατασκευαστές BMW Το 2020 στην αγορά το BMW i5 ως πολυτελές crossover, η BMW λέει όχι σε μια αμιγώς ηλεκτρική 7αρα

Το 2020 στην αγορά το BMW i5 ως πολυτελές crossover, η BMW λέει όχι σε μια αμιγώς ηλεκτρική 7αρα

0
Το 2020 στην αγορά το BMW i5 ως πολυτελές crossover, η BMW λέει όχι σε μια αμιγώς ηλεκτρική 7αρα

BMW-i5

Το τρίτο i μοντέλο της BMW θα είναι το i5 με τις πιο πρόσφατες αναφορές να θέλουν το μοντέλο να είναι ένα πολυτελές crossover που θα προσφέρει αρκετό χώρο για πέντε επιβάτες, έχοντας παράλληλα ελκυστικό σχεδιασμό. Η BMW εικάζεται πως μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια θα παρουσιάσει το πρωτότυπο του i5, με το μοντέλο παραγωγής να αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020 και κίνηση θα παίρνει από έναν κινητήρα υδρογόνου που θα παράγει κοντά στα 225 άλογα.

Στις σχετικές ειδήσεις η BMW απέκλεισε τις φήμες η νέα Σειράς 7 να προσφέρεται σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, μιας και κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στα πλάνα της, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Klaus Frolich, επικεφαλής της BMW στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Το κυριότερο πρόβλημα σε μια αμιγώς ηλεκτρική 7αρα θα είναι οι μπαταρίες του ηλεκτροκινητήρα που για να προσφέρουν ικανοποιητική αυτονομία και επιδόσεις, θα πρέπει να ζυγίζουν εκατοντάδες κιλά. Αν ποτέ η BMW αποφασίσει να βγάλει τον αντίπαλο του Model S, τότε το πιθανότερο είναι να το κατασκευάσει κάτω από την ομπρέλα του i υπο-brand της.