Η αστυνομία του Λος Άντζελες πήρε ένα Tesla Model S P85D και ένα BMW i3

Σχετικά άρθρα

BMW-i3-Cops5

H αστυνομία του Λος Άντζελες πρόσφατα πρόσθεσε στον στόλο των περιπολικών της τόσο ένα Tesla Model S P85D όσο και ένα BMW i3. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποκτήθηκαν μέσω leasing με τις αρχές να δηλώνουν πως τα οχήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να δοκιμαστεί το κατά πόσο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μπορούν να υποστηρίζουν τις μελλοντικές ανάγκες των αστυνομικών του LAPD.

Τα δύο περιπολικά είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου της πόλης του Λος Άντζελες για να χρησιμοποιεί καθαρότερο στόλο αυτοκινήτων, με τον δήμαρχο της πόλης να δεσμεύεται για την μίσθωση 160 ηλεκτρικών οχημάτων που θα δοθούν στην αστυνομία (τα 100), στη πυροσβεστική και στις υπηρεσίες του δήμου. Επιπλέον θα μισθωθούν και επιπλέον 128 plug-in υβριδικά οχήματα για την εταιρία ύδρευσης και ενέργειας της πόλης.

Tesla-BMW-i3-5

Σήμερα, η αστυνομία έχει 23 ηλεκτρικά σκούτερ και 3 ηλεκτρικές μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούνται από τους αξιωματικούς περιπολίας. Στόχος του δημάρχου του Λος Άντζελες είναι έως το 2017 το 50% του στόλου των ελαφρών φορτηγών των αρχών της πόλης να είναι ηλεκτρικά, ενώ έως το 2025 θέλει το 80% των συνολικών αυτοκινήτων των αρχών της πόλης να κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...