Ο Chris Evans λέει πως το νέο Top Gear δεν θα έχει τρεις παρουσιαστές

Σχετικά άρθρα

Chris Evans 2

O Chris Evans, ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του Top Gear ανακοίνωσε πως στη νέα εκπομπή δεν θα υπάρχουν τρεις παρουσιαστές. Όπως συγκεκριμένα δήλωσε στο site του Topgear.com:

Θα κάνουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο επειδή το θέλουμε. Δεν θα έχουμε τρεις παρουσιαστές. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Evans σημείωσε πως δεν αποκλείει να προστεθούν και άλλοι κεντρικοί παρουσιαστές στο Top Gear αργότερα, αλλά για την ώρα, η εκπομπή είναι “σόλο” αποκλειστικά γι’αυτόν. Θα συνεχίσει να υπάρχει ο Stig, ενώ συμπλήρωσε πως τόσο η μορφή της εκπομπής, όσο και η μορφή του στούντιο θα αλλάξουν.

Ο Evans τέλος δήλωσε πως είναι νευρικός για το νέο show, αλλά ταυτόχρονα και ενθουσιασμένος, θεωρώντας βέβαιο πως θα έχει την ίδια επιτυχία με αυτή που είχε η εκπομπή με τους Clarkson, May και Hammond, οι οποίοι όπως γνωρίζεις, ετοιμάζουν νέα εκπομπή στο Amazon. Το πρώτο επεισόδιο της 23ης σεζόν του Top Gear θα μεταδοθεί τον Μάιο του 2016 από το BBC.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...