Όχι πριν το 2017 ο πρώτος νυχτερινός αγώνας στη Ρωσία

Σχετικά άρθρα

GP RUSSIA F1/2015

Το Ρωσικό Grand Prix μπήκε στο πρόγραμμα της Formula 1 πέρυσι και μέχρι φέτος διεξάγεται κάτω από το φως της ημέρας, παρόλο που υπήρχε επιθυμία για νυχτερινό αγώνα φέτος. Οι προβολείς κάποτε θα ανάψουν, ωστόσο μην περιμένεις αυτό να συμβεί το 2016, αφού αυτό ισχυρίζεται υπεύθυνος του αγώνα, Alexander Saurin.

Οι νυχτερινοί αγώνες είναι κάτι που αρέσουν στον Bernie Ecclestone, διότι κάνουν την ατμόσφαιρα πιο εντυπωσιακή, συνεπώς στο μέλλον προβλέπεται να έχουμε αγώνα το βράδυ. Όμως, ο Saurin εξηγεί πως αυτό δεν είναι κάτι εύκολο να συμβεί και πως τελικό χρονοδιάγραμμα θα οριστεί την επόμενη χρονιά.

Έχουμε υπολογίσει πόσο θα μας κοστίσει και πόσο καιρό θα μας πάρει να προετοιμάσουμε τον χώρο. Έτσι, έχουμε αναλύσει τη λύση. Νομίζω πως δε θα πρέπει να περιμένουμε να συμβεί πριν από το 2017. Θα πάρουμε την απόφαση το 2016, αλλά δε θα είναι πριν από το 2017.

Πιο συγκεκριμένα, τα σχέδια κάνουν λόγο για εκκίνηση στο σούρουπο, δηλαδή αυτό που βλέπουμε στον αγώνα του Abu Dhabi, όπως λέει ο σύμβουλος του Sochi, Richard Cregan.

Νομίζω ότι μια εκκίνηση στις 7 το απόγευμα θα έκανε μεγαλύτερη αίσθηση. Με τον τρόπο αυτό, θα ξεκινήσουμε υπό το φως της ημέρας και θα τελειώσουμε το βράδυ. Εξετάζουμε τι πρέπει να γίνει, αλλά ελπίζουμε ότι η εγκατάσταση των προβολέων θα μας βοηθήσει να επιτρέψουμε στο Sochi να γίνει ένα διαχρονικό μέρος.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr