Η Mercedes θα συζητήσει με τον Hamilton για την “πολύ σκληρή” κίνησή του στην πρώτη στροφή

Σχετικά άρθρα

ROS_HAM_01

Μετά από πολύ καιρό, χθες είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις δυο Mercedes να παλεύουν για τη νίκη. Οι Hamilton και Rosberg έφτασαν κοντά στην καταστροφή τουλάχιστον σε δυο περιπτώσεις, με την επαφή στην εκκίνηση να μην εντυπωσιάζει τον Γερμανό οδηγό.

Όπως πάντα ήταν εξαιρετικά επιθετικός και χτυπήσαμε ο ένας τον άλλο ή θα έλεγα καλύτερα πως ο Lewis έπεσε πάνω μου, κι αυτό δεν είναι καλό. Ήμουν μπροστά, στα μέσα της στροφής. Όταν είσαι μπροστά έχεις το δικαίωμα στην επιλογή (γραμμής) εκεί και ο Lewis ήταν πολύ επιθετικός σήμερα. Ένα βήμα πάρα πολύ, έτσι ώστε να μην είναι εντάξει.

Ο Nico ήταν φανερά εκνευρισμένος με το λάθος του στο τέλος του αγώνα, που χάρισε τη νίκη και το πρωτάθλημα στον teammate του, και στην αίθουσα αναμονής για το βάθρο των νικητών υπήρξε ένα συμβάν με αλληλοπέταγμα ενός καπέλου από τον έναν οδηγό στον άλλο. Στον Toto Wolff δεν άρεσε αυτό, αλλά ούτε και η κίνηση του Hamilton, για την οποία ο Βρετανός θα λογοδοτήσει στην ομάδα πριν τον επόμενο αγώνα.

Νομίζω ότι ( ο Rosberg) έχει λόγο να είναι αναστατωμένος για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ήταν πάρα πολύ σκληρή (κίνηση) και θα πρέπει να την δούμε και να την συζητήσουμε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ήμουν χαρούμενος, γιατί συναισθηματικά ο αγώνας εξελισσόταν ώστε ο Nico να τον κερδίσει, και αυτό θα μπορούσε να εξισορροπήσει την κατάσταση οριστικά.

Αλλά ο Nico έκανε αυτό το ένα λάθος που του κόστισε τη νίκη. Έτσι, πιστεύω πως είναι σημαντικό να καθίσουμε σε μια-δυο μέρες και να το συζητήσουμε, γιατί δεν θέλουμε να κλιμακωθεί η κατάσταση σε κάτι μεγαλύτερο.

[Πηγές: GMM, Motorsport.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...