Δημοπρατείται η πρώην Ferrari Enzo του Floyd Mayweather

Σχετικά άρθρα

ferrari-enzo-auction9

Στην δημοπρασία του RM Sotheby’s που θα γίνει στη Νέα Υόρκη στις 10 του ερχόμενου μήνα (καλό μήνα κιόλας) θα βγει στο σφυρί μια Ferrari Enzo, που προηγούμενως ανήκε στον Floyd Mayweather.

Ο Mayweather αγόρασε την Enzo στις αρχές του χρόνου και την κράτησε στην πλούσια και πανάκριβη συλλογή από τα αυτοκίνητα του για μόλις έξι μήνες. Το ιταλικό supercar είναι κατασκευής 2003 και είναι το 295o από τα 400 που βγήκαν από το εργοστάσιο της Ferrari στο Μαρανέλο.

ferrari-enzo-auction3

Τα προηγούμενα χρόνια είχε μόλις δύο ιδιοκτήτες και έχει γράψει συνολικά μόλις 900 χλμ., εκ των οποίων τα 320 είναι του ποζερά αμερικάνου boxer. Η Enzo είναι αμερικάνικων προδιαγραφών, αλλά αρχικά είχε αγοραστεί από έναν πελάτη στο Dubai.

ferrari-enzo-auction1

Να θυμίσω ότι μηχανικά φοράει έναν 6-λιτρο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα, απόδοσης 660 ίππων, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο. Τον περασμένο Αύγουστο η τελευταία Enzo παραγωγής πωλήθηκε για 6.050.000 δολάρια,

ΠηγήRM Sotheby's

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...