Η Ford σχεδιάζει νέο εργοστάσιο στο Μεξικό

Σχετικά άρθρα

Workers at Ford's Michigan Assembly Plant attach a charger to a 100% battery Focus Electric, one of five vehicles built at the facility. ÔFlexible work stations make MAP the only manufacturing site in the world to build vehicles with five different fuel-efficient powertrains on the same line,Õ Ford says.

Η Ford σχεδιάζει και νέο εργοστάσιο στο Μεξικό, με το Reuters αναφέρει πως η Μπλε Οβάλ εταιρία εξετάζει να κατασκευάσει το νέο εργοστάσιό της στη πόλη San Luis Potosi. Το εργοστάσιο θα παράγει περίπου 35.000 αυτοκίνητα ετησίως, με την επένδυση να κοστολογείται στα 1,6 δισ. δολάρια.

Εκπρόσωπος της Ford αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, λέγοντας πως δεν σχολιάζει φήμες. Για την ώρα είναι ασαφές ποιο μοντέλο θα κατασκευάζει η Ford στο νέο της εργοστάσιο, με την εταιρία να θέλει να διπλασιάσει την παραγωγική της ικανότητα στο Μεξικό έως το 2018.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...