Το Mahindra KUV100 έχει ιδιόμορφο σχεδιασμό

Σχετικά άρθρα

Mahindra-KUV100-front-quarter

Η Mahindra ξεκίνησε τις πωλήσεις του KUV100 στην Ινδία και οι live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον ιδιόμορφο σχεδιασμό του. Το KUV100 έχει τοποθετηθεί απέναντι από τα υπόλοιπα μικρά μοντέλα της κατηγορίας του, βλέπε Renault Kwid και προσφέρεται με έναν 1.200αρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 83 ίππων με 115 Nm ροπής και με έναν 1.200αρη diesel απόδοσης 78 ίππων με 190 Nm ροπής. Οι κινητήρες συνεργάζονται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο μηχανικό κιβώτιο, έχοντας λειτουργία Start/Stop και λειτουργία Eco.

Mahindra-KUV100-rear-quarters

Οι σχεδιαστικές του αναλογίες είναι παράξενες, με το όχημα να είναι υπερβολικά στενό και ψηλό για τις διαστάσεις του, δημιουργώντας όχι ένα και τόσο όμορφο αποτέλεσμα.

Mahindra-KUV100-dashboard

Στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει ABS και EBD, ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό υπάρχουν δύο μπροστινοί αερόσακοι, υποβραχιόνια μπροστά-πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέπτες, χειριστήρια του ηχοσυστήματος στο τιμόνι, όπως και ένα σύστημα πολυμέσων με υποστήριξη Bluetooth. Η τιμή του Mahindra KUV100 ξεκινά περίπου από τα 5.965 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...