Τα Jeep Wrangler επιστρέφουν στον στρατό

Σχετικά άρθρα

jeep army

Για πολλούς η Jeep είναι συνυφασμένη με τον αμερικανικό στρατό και το υπουργείο άμυνας των Η.Π.Α ίσως φέρει το Wrangler στο πεδίο των μαχών. Τα Jeep Willys χρησιμοποιήθηκαν για περισσότερα από 50 χρόνια στις υπηρεσίες του στρατιωτικού προσωπικού των Η.Π.Α και η Hendrick Dynamics έχει αναλάβει την εξέλιξη της σύγχρονης εκδοχής του στρατιωτικού Willys.

Το project βασίζεται πάνω στο Wrangler και η εταιρία ευελπιστεί πως θα πείσει το υπουργείο άμυνας των Η.Π.Α που αναζητά ένα φθηνό, ελαφρύ, παντός εδάφους, αθωράκιστο όχημα που θα μπορεί να πέσει με αλεξίπτωτο σε περιοχές συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο. Τα κριτήρια και οι προδιαγραφές είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά του 1940, όταν και είχε επιλεγεί το Willys. Η Hendrick Dynamics, με έδρα το Charlotte της Βόρειας Καρολίνας έχει αναπτύξει και κατασκευάσει 14 τροποποιημένα πρωτότυπα Jeep Wrangler που καλύπτουν τις ανάγκες του στρατού, με την απόφαση του στρατού να αναμένεται εντός του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...