Top Gear: Καθυστερεί το πρώτο επεισόδιο και η σεζόν θα διαθέτει 2 επεισόδια λιγότερα!

Σχετικά άρθρα

tg_-line-up_maincloser_af1-696x443

Σημαντικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει το νέο Top Gear σύμφωνα με δημοσίευμα των RadioTimes. Προβλήματα που θα έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο την καθυστέρηση της πρεμιέρας, αλλά και την μείωση των επεισοδίων που θα προβληθούν σε πρώτη φάση, κατά 2.

Το μέσο, επικαλείται πηγές εκ των έσω και αναφέρει ότι η καθυστέρηση οφείλεται “σε μία σειρά παραγόντων” όπως για παράδειγμα το μέγεθος της ομάδας των παρουσιαστών και ότι αυτή οριστικοποιήθηκε αρκετά αργά αλλά και η αποχώρηση της παραγωγού, Lisa Clark, έπειτα από 5 μόλις μήνες στο show. Αναφέρεται μάλιστα ότι ο νέος παρουσιαστής, Rory Reid είχε ένα “περιστατικό” κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Σκωτία ενώ και ο Chris Evans αντιμετωπίζει δυσκολίες με την παρουσίαση ενώ οδηγεί με υψηλή ταχύτητα.

Όλα αυτά –κι από τι φαίνεται, κι άλλα πολλά– σημαίνουν ότι το Top Gear δεν θα ξεκινήσει στις 8 Μαΐου όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα στις 22 Μαΐου. Επίσης, στην πρώτη σεζόν της νέας αρχής της εκπομπής, δεν θα υπάρχουν 8 επεισόδια, αλλά 6. Αυτό με τη σειρά του δημιουργεί επιπλέον προβλήματα. Ο Chris Evans είναι υποχρεωμένος μέσω συμβολαίου να κάνει 16 επεισόδια σε 2 χρόνια. Τα επεισόδια θα γίνουν. Το θέμα είναι πότε. Το καλοκαίρι περιμένουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα γίνει στη Γαλλία. Θα ήταν αυτοκτονία να προβληθούν επεισόδια τότε. Αυτοκτονία θα ήταν επίσης να προβληθούν επεισόδια το φθινόπωρο, οπότε και περιμένουμε να ξεκινήσει η νέα εκπομπή των Clarkson, May και Hammond στο Amazon. Πριν κλείσω, να τονίσω ότι το δημοσίευμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευσθεί από επίσημα χείλια αφού το BBC “αρνείται να σχολιάσει λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό των εκπομπών”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...
Autoblog.gr