Hamilton: Δε χρωστάω τίποτα στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton ανήκει σ’ εκείνους τους ανθρώπους που ή τον λατρεύεις ή τον μισείς. Μια ενδιάμεση κατάσταση δύσκολα να υπάρξει, καθώς ο Πρωταθλητής είναι αρκετά προκλητικός με τη συμπεριφορά του, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εικόνα που περνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα κι αν χρειαστεί να παρανομήσει γι’ αυτό.

Ο Βρετανός δεν έχει μετανιώσει για όσα έχει κάνει, υποστηρίζοντας πως έχει εξελιχθεί με το πέρασμα των ετών. Τώρα, ο 31χρονος λέει πως δε χρωστάει τίποτα στη Formula 1, ενώ η προώθηση που κάνει είναι μοναδική σύμφωνα με τον ίδιο, όπως είχε πει κάποτε και ο Bernie Ecclestone.

Είμαι εδώ 10 χρόνια, έχοντας δώσει το αίμα μου και τα δάκρυά μου για το άθλημα. Δε νιώθω ότι χρωστάω κάτι. Βασικά πιθανόν προωθώ στο άθλημα περισσότερο από κάθε άλλο οδηγό. Είμαι σε περισσότερα event, μιλώντας περισσότερο από τον καθένα για τη Formula 1, πιθανότατα από όλους τους οδηγούς μαζί.

Δε νομίζω να έχω κάποια επιπλέον ευθύνη. Έχω μερικούς εκπληκτικούς οπαδούς και αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ για να τους δίνω κίνητρο και να γεμίζω ενέργεια όλους αυτούς που με ακολουθούν. Έτσι, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να δώσω.

Ο οδηγός της Mercedes λέει τη γνώμη του για τα θέματα που απασχολούν τη Formula 1, ωστόσο παραδέχεται πως οι τελικές αποφάσεις θα παίρνονται πάντα από αυτούς που έχουν την εξουσία.

Στο αθλητισμό και τις επιχειρήσεις είναι τα χρήματα και η εξουσία. Οι οδηγοί θα λέμε κάποια πράγματα, αλλά είναι αυτοί οι άνθρωποι που υπογράφουν υπογραφές και βγάζουν λεφτά. Αυτοί θα πούνε την τελευταία λέξη. Δε λέω ότι αυτό είναι λάθος. Είναι σαν μια εταιρική επιχείρηση. Τα λεφτά είναι η δύναμη και αυτά που καθορίζουν τα πάντα. Οι αποφάσεις παίρνονται από αυτούς που κατέχουν το άθλημα.

ΠηγήCNN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα