Ecclestone: Ο Hamilton είναι ο καλύτερος Πρωταθλητής όλων των εποχών

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Italy

Ο Bernie Ecclestone είναι από τους ανθρώπους που δε διστάζουν να εκφράσουν δημόσια τη γνώμη τους για κάτι, ακόμα κι αν ξέρει ότι αυτό θα προκαλέσει ντόρο. Βέβαια, κάποιες φορές, αυτός είναι ο σκοπός του, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Το αφεντικό της Formula 1 έχει αναφερθεί και στο παρελθόν με κολακευτικά λόγια για τον Lewis Hamilton, ωστόσο τώρα λέει κάτι που δεν έχουμε ακούσει ξανά, όχι μόνο από τον ίδιο, μα από κανέναν.

Ο 84χρονος ισχυρίζεται πως ο Βρετανός είναι ο καλύτερος Πρωταθλητής που είχε ποτέ η Formula 1. Δε μιλάει καθαρά για τις οδηγικές τους ικανότητες, αλλά γενικότερα για τον ρόλο του σαν επαγγελματίας οδηγός.

Είναι ο καλύτερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής που είχαμε ποτέ. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ταλαντούχος, είναι ένα καλό παιδί, υποστηρίζει και προωθεί τη Formula 1. Δεν έχει σημασία τι λέει. Ό,τι λέει, ακόμα και ανοησίες, είναι πολύ καλό για το άθλημα

Είπα στον Sebastian (Vettel): «Θα πρέπει να κάνεις αυτό που κάνει εκείνος»… τη δουλειά του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Ήταν ο Πρωταθλητής κι έπαιρνε χρήματα γι’ αυτό και τα παιδιά νομίζουν ότι η μόνη τους δουλειά είναι να οδηγούν. Είναι λίγο πιο πέρα από αυτό.

Σαν οδηγός, ο Hamilton είναι σίγουρα εκπληκτικός, όσο καλός ήταν πάντα. Αλλά, είναι δύσκολο να κατατάξουμε τους οδηγούς, επειδή πάντα είχαμε διαφορετικά αυτοκίνητα. Ο Fangio πήγαινε από το ένα μονοθέσιο στο άλλο κάθε χρόνο. Ποτέ δεν είχε συμβόλαιο και πάντα έμπαινε στο μονοθέσιο με τη σκέψη της νίκης. Και ο Moss ήταν έτσι, αλλά είχε πάντα το λάθος μονοθέσιο!

[Photo Copyrights: Getty Images]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...