Ακόμη να βρούνε όνομα οι Clarkson, Hammond και May για τη νέα τους εκπομπή

Σχετικά άρθρα

top gear Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May

Τελικά δεν ήταν κάποιο μαρκετινίστικο κόλπο το video που ανέβασαν προ ημερών οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May στο οποίο αναζητούσαν το όνομα για τη νέα τους εκπομπή στο Amazon Prime που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το φθινόπωρο.

Ο Clarkson σε πρόσφατο του άρθρο του στην The Sunday Times, έγραψε πως εξακολουθούν για την ώρα να μην έχουν καταλήξει σε κάποιο όνομα, μιας και όποια ονόματα τους άρεσαν, αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί κάπου, κάποτε στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Clarkson συνέχισε λέγοντας πως το BBC κατέχει σημαντική πνευματική ιδιοκτησία. Εκτός από τα δικαιώματα του Stig, το BBC κατέχει επίσης τα πνευματικά δικαιώματα του  Reasonably Priced Car, του Cool Wall, αλλά και πολλών ονομάτων που μοιάζουν με το “Top Gear”, π.χ, το όνομα Gear Knobs.

Για το συγκεκριμένο όνομα οι τρεις παρουσιαστές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά το BBC δεν τους επέτρεψε να το χρησιμοποιήσουν, παρά το γεγονός πως η ομάδα του Clarkson επικαλέστηκε το γεγονός πως εδώ και χρόνια υπάρχει μια ανταγωνιστική εκπομπή με όνομα “Fifth Gear” που δεν ανήκει στο BBC. Τελικά, ο Clarkson και η ομάδα του άφησαν την ιδέα να χρησιμοποιήσουν κάποιο όνομα που να έχει μέσα την λέξη “Gear” μιας και όσο το προσπαθούσαν, τόσο περισσότερο αυξανόταν τα δικηγορικά κόστη.

Ο Jezza συμπληρώνει πως δεν είναι μόνο νομικό θέμα το πως θα ονομαστεί η εκπομπή, μιας και το όνομα της εκπομπής πρέπει να αρέσει στον ίδιο, στον May, στον Hammond, στον παραγωγή Andy Wilman και φυσικά στον Jeff Bezos, τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του Amazon.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...