Extra Gear. Στα παρασκήνια του Top Gear

Σχετικά άρθρα

extra gear

Με το νέο Top Gear να ξεκινά στις 22 Μαΐου, το BBC ανακοίνωσε και μια νέα εκπομπή, την Extra Gear η οποία θα μας δείχνει τα παρασκήνια του Top Gear. Παρουσιαστής της εκπομπής θα είναι ο Rory Reid, μέλος της ομάδας παρουσίασης του Top Gear και θα μεταδίδεται από το BBC Three, αμέσως μετά το τέλος της προβολής του Top Gear στο BBC Two.

Το κάθε επεισόδιο του Extra Gear θα έχει διάρκεια 30 λεπτών και θα μας δείχνει τόσο το τι γίνεται στα παρασκήνια του Top Gear, όπως επίσης, συνεντεύξεις και επιπλέον υλικό. Η εκπομπή θα μεταδίδεται επίσης και από τα BBC America και BBC Brit.

Στις σχετικές ειδήσεις με το Top Gear, σύμφωνα με την The Sun ο Chris Evans έχει πολύ καλή συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα παραγωγής του σόου, με κάποιοι να λένε πως η συμπεριφορά του είναι χειρότερη από αυτή που είχε ο Jeremy Clarkson. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο νέος οικοδεσπότης του Top Gear “φώναξε τόσο πολύ έναν παραγωγό, ο οποίος έβαλε τα κλάματα.” Το BBC αρνείται το δημοσίευμα, δηλώνοντας πως ο Evans έχει άκρως επαγγελματική συμπεριφορά. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η συμπεριφορά του “εμμονικού” Chris Evans γίνεται θέμα στα βρετανικά tabloits. Μάλιστα η συμπεριφορά του ήταν εκείνη που οδήγησε στην παραίτηση της παραγωγού του Top Gear.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...