Chris Evans: Απλά πληρώστε μας λιγότερο

Σχετικά άρθρα

Ντόρος γύρω από το νέο Top Gear έχει γίνει, είτε με τους διάφορους τσακωμούς (αληθινούς ή μη), είτε με την κατακραυγή για τα πλάνα σε μνημείο πεσόντων, είτε με τα εκπληκτικά teaser video. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε το παραδέχεσαι, είτε όχι περιμένεις την 29η Μαΐου που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο.

Όπως ξέρουμε, κύριος παρουσιαστής θα είναι ο Chris Evans, ο οποίος σε πολλούς από εμάς, που δεν τον ακούμε στην καθημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή, δεν είναι ιδιαίτερα αρεστός, ειδικά σε σύγκριση με την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο του το βρετανικό κοινό.

Σε πρόσφατη δήλωση του πέταξε το μπαλάκι στην διοίκηση του BBC ότι πρακτικά αυτό που κάνει το αγαπάει πάρα πολύ και θα μπορούσε να το κάνει και με λιγότερα χρήματα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Απλά πληρώσετε μας λιγότερο. Δεν είναι ακριβώς έκτακτη είδηση ότι οι άνθρωποι που κάνουν αυτό που κάνω για επιβίωση, σε σύγκριση με τους ανθρώπους στον πραγματικό κόσμο, πληρώνονται με πάρα πολλά χρήματα. Έχουμε δουλειές που οι άνθρωποι θα σκότωναν, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που οι άνθρωποι θα πληρώσουν για να κάνουν, εάν θα μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά. Μερικές φορές αυτά τα πράγματα δεν είναι ακόμα διαθέσιμα να τα αγοράσουν. Ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι από εμάς εργαζόμαστε με μερική απασχόληση, έτσι απλά να μας πληρώσετε λιγότερο. Αυτό είναι που θα έκανα. Δεν είναι πυρηνική φυσική.

HAND OUT pic of Chris Evans. Photo Credit is Ellis Parrinder From: Hannah Smith Senior Account Director, Media and Entertainment Freuds 1 Stephen Street London W1T 1AL T: +44 (0) 20 3003 6547 M: +44 (0) 7824 814 083 hannah.smith@freuds.com

Ο Evans έκανε αυτή τη δήλωση μπροστά στη κάμερα, καθώς η βρετανική κυβέρνηση προτίθεται να καταθέσει στη βουλή τα λεγόμενα “White Papers” (λευκά χαρτιά, κάτι σαν το πόθεν έσχες).

Το έγγραφο αυτό θα καθορίσει το μέλλον του BBC για τα επόμενα δέκα χρόνια, και θα μπορούσε να έχει σοβαρές επιπτώσεις για το πώς αυτό χρηματοδοτείται. Και αυτό γιατί θα αναγκάσει το BBC να δημοσιεύει τη λίστα όλων των εργαζομένων που πληρώνονται με πάνω από 150.000 λίρες (€273.000) ετησίως και το κανάλι φοβάται ότι με την δημοσίευση των μισθών θα μπορούσε να χάσει κορυφαία στελέχη του, που δεν επιθυμούν να ανακοινώνουν τα εισοδήματά τους και να πάνε σε ιδιωτικούς οργανισμούς.

ΠηγήRadio Times

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...