Εκκωφαντικά δυνατή Ferrari 458 Italia της Liberty Walk στο Μονακό

Σχετικά άρθρα

646753

Τα bodykit της Liberty Walk είτε σου αρέσουν είτε όχι, έχουν κάτι το ξεχωριστό που πρέπει να το παραδεχτείς. Τουμπανιάζουν σε ακραίο βαθμό κάθε αυτοκίνητο και η Ferrari 458 Italia δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των projects της εταιρίας είναι τα πολύ φουσκωμένα φτερά και το ιταλικό αυτοκίνητο διαθέτει νέους προφυλακτήρες, πίσω διαχύτη, αεροτομή τύπου “ducktail”, με την αερανάρτηση να έχει μειώσει την απόσταση από το έδαφος σε τέτοιο βαθμό που η Ferrari έχει μετατραπεί σε σαύρα.

Με τον αγώνα της Formula 1 στους δρόμους του Μονακό να απέχει λίγες μέρες, μια τέτοια πιάστηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους του πριγκιπάτου. Μπορεί για κάποιους η “αλήτικη” εικόνα της συγκεκριμένης Ferrari να μην ταιριάζει με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του Μόντε Κάρλο, αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακή και κυρίως εκκωφαντικά δυνατή, όπως θα διαπιστώσεις και στο παρακάτω video.

https://youtu.be/Kv5xkSJQVug

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...