Η πιο μυστηριώδης Ferrari που κατασκευάστηκε ποτέ

Σχετικά άρθρα

Ferrari F50 Bolide (1)

Η Ferrari F50 Bolide είναι ελάχιστα γνωστή στο ευρύ κοινό. Ειδική παραγγελία από τον Σουλτάνο του Brunei, αυτή η μοναδική F50 φορά τον V12 κινητήρα 4,7-λίτρων απόδοσης 520 ίππων, αλλά το σώμα της είναι εντελώς διαφορετικό από την F50 παραγωγής.

Ferrari F50 Bolide (2)

Ελάχιστες λεπτομέρειες και φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει για τη συγκεκριμένη δημιουργία της Ferrari. Φήμες θέλουν το αυτοκίνητο να μην αγοράζεται ποτέ από τον Σουλτάνο, επειδή δεν του άρεσε το τελικό αποτέλεσμα, κάτι που οδήγησε στην ακύρωση της παραγγελίας. Ίσως έτσι εξηγείται και γιατί οι τρεις φωτογραφίες του αυτοκινήτου που υπάρχουν, το δείχνουν να φορά μαύρα πλαστικά στα παράθυρα και στα φωτιστικά σώματα.

Ferrari F50 Bolide (3)

Άλλες φήμες πάλι, αναφέρουν πως τελικά το αυτοκίνητο αγοράστηκε από τον Σουλτάνο, με έναν Ιρλανδό να το αγοράζει κάποια χρόνια αργότερα και να το προσθέτει στην ιδιωτική συλλογή του. Η μόνη αλήθεια είναι πως όσο και να ψάξεις στο internet, δεν θα βρεις άλλες φωτογραφίες, video ή επίσημες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, που δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως η πιο μυστηριώδης Ferrari που κατασκευάστηκε ποτέ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...