Η McLaren P1 LM γίνεται το ταχύτερο αυτοκίνητο δρόμου στο Goodwood

Σχετικά άρθρα

McLaren P1 LM

Σε περίπτωση που τα 916 άλογα της McLaren P1 δεν ήταν αρκετά και δεν μπόρεσε να αγοράσει την P1 GTR για βόλτες στην πίστα, τότε η βρετανική εταιρεία σου δίνει την ευκαιρία, ώστε να γίνει ένας από τους πέντε κατόχους της P1 LM, του ταχύτερο και δυνατότερου αυτοκινήτου δρόμου που έχει δημιουργήσει ποτέ η McLaren, καθώς αποδίδει 1.000 άλογα με καύσιμο 99 οκτανίων.

Στην ουσία, μιλάμε για μία έκδοση δρόμου της P1 GTR, με τους μηχανικούς της εταιρείας να κάνουν σημαντικές επεμβάσεις στο bodykit σε σχέση με την «απλή» P1. Ο συνδυασμός αυτός σημαίνει πως το εκπληκτικό hypercar σημείωσε τον καλύτερο χρόνο για αυτοκίνητο δρόμου στην διαδρομή του Goodwood.

Πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο Kenny Brack, εκτελώντας την αποστολή του σε 47,07 δευτερόλεπτα, χρόνος κατά 3,37 δευτερόλεπτα καλύτερος σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ. Έτσι, έγινε το δεύτερο ταχύτερο φετινό αυτοκίνητο στο Goodwood, πίσω από τα 46,29 δευτερόλεπτα του Time Attack Subaru Impreza WRX STi.

ΠηγήGoodwood

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...