Ο Marchionne προσπαθεί να εντοπίσει τα προβλήματα της Ferrari

Σχετικά άρθρα

GP GRAN BRETAGNA F1/2016

Σε συνέχεια των όσων δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Maurizio Arrivabene, για τον αγώνα στην Ουγγαρία, ο ίδιος ο πρόεδρος της Scuderia αποφάσισε να βρεθεί στο Maranello. Σύμφωνα με πήγες του έγκυρου Motorsport.com, ο Sergio Marchionne περνάει από κόσκινο το προσωπικό, με σκοπό να εντοπίσει τα προβλήματα που δεν αφήνουν την ομάδα του να εξελιχθεί όπως θα ήθελε.

Η Ferrari δεν βρίσκεται κοντά στο φετινό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από το να βάλει δύσκολα στην Mercedes για τον τίτλο, χωρίς μάλιστα να έχει σημειώσει νίκη έπειτα από 10 αγώνες. Στο Silverstone ο Vettel τόνισε πως η SF16-Η δεν ήταν αρκούντως γρήγορη, με τα προβλήματα αξιοπιστίας να συνεχίζονται σε κάθε gp, παρά τη χρήση όλο και περισσότερων “κλειδιών”.

GP GRAN BRETAGNA F1/2016

Ο Marchionne, λοιπόν, πραγματοποίησε μια σειρά σημαντικών μίτινγκ με ανθρώπους του τμήματος για το σασί, αλλά και της αεροδυναμικής, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις συζητήσεις με τους επικεφαλής των τμημάτων, καθώς και τους υφισταμένους τους.

Ο Ιταλός θέλει να μάθει εάν υπάρχει πίστη στο προσωπικό πως μπορεί να ξεκλειδώσει τη δυναμική της SF16-Η, που ταλαιπωρείται από το set-up, και αν η πραγματική πρόοδος του αυτοκινήτου είναι αυτή που τον έχει αφήσει να πιστεύει η ανώτερη διοίκηση.

Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα Arrivabene στο Maranello, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την αναδιοργάνωση των εσωτερικών δομών της Scuderia, με μετακινήσεις ή και αποχωρήσεις στελεχών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...