Ο Matt LeBlanc ο κεντρικός παρουσιαστής του Top Gear

Σχετικά άρθρα

maxresdefault (3)

Σύμφωνα με το γνωστό βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Mirror, βασιζόμενο σε πηγή μέσα από το BBC, ο Matt LeBlanc έχει συμφωνήσει προφορικά να επιστρέψει και σύντομα θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με το κανάλι:

Ο Matt είναι πρόθυμος να επιστρέψει και εμείς τον θέλουμε σίγουρα πίσω και αυτό θα γίνει.

Πάντως ο γνωστός ηθοποιός στις 12 Αυγούστου, σε δήλωση που έκανε στη Mirror, ερωτηθείς για το αν θα είναι του χρόνου στο Top Gear, άφησε να εννοηθεί πως δεν είναι κάτι τελειωμένο και πως όλα είναι ανοιχτά:

Δεν ξέρω κάτι, ναι θα το ήθελα, δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο ακόμα, περιμένετε το BBC.

511295720

O  Matt LeBlanc, η παρουσία του οποίου στο φετινό Top Gear ήταν θετική, πιστεύεται ότι πήρε αμοιβή για την χρονιά που μας πέρασε κοντά στα  £ 500.000 (περίπου $ 645.000), τα μισά απ’ ότι πιστεύεται ότι πήρε ο Chris Evans. Με την αποχώρηση όμως του Evans από το show ,το BBC θέλει να προωθήσει τον Matt σαν κεντρικό παρουσιαστή καθώς άρεσε στο κοινό, λόγω ίσως και του ρόλου του στη σειρά ”Τα Φιλαράκια” απ’ όπου και έγινε γνωστός. Γι’ αυτό το BBC θέλει να του προσφέρει ένα αρκετά καλύτερο συμβόλαιο ούτως ώστε να μπορέσει να τον φέρει πίσω.  Σίγουρα η παρουσία του Matt LeBlanc έδωσε άλλον αέρα στο φετινό Top Gear ξεφεύγοντας λίγο από τα στερεότυπα του Άγγλου παρουσιαστή.

ΠηγήMirror

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...
Autoblog.gr