Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα σε Ford και Trump

Σχετικά άρθρα

Trump

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα που έχει δημιουργηθεί από το καλοκαίρι του 2015 ανάμεσα στον Ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο Donald Trump και την Ford, με τον CEO της Μπλε Οβάλ εταιρίας, Mark Fields, να διαψεύδει τις κατηγορίες του Trump, πως η εταιρία του σχεδιάζει να απολύσει εργαζομένους της στις Η.Π.Α, αυξάνοντας την παραγωγή των μοντέλων της στο Μεξικό.

Ο Fields δήλωσε στο CNN:

Είναι πραγματικά λυπηρό όταν η πολιτική παίρνει αυτόν τον δρόμο.

Ο Trump την περασμένη Πέμπτη δήλωσε πως η Ford σχεδιάζει να απολύσει όλους τους υπαλλήλους της και να πάει στο Μεξικό, συμπληρώνοντας πως αν εκλεγεί, θα θέσει φόρο εισαγωγής 35% στα οχήματα της Ford που κατασκευάζονται στο Μεξικό.

Η Ford μέσα στην εβδομάδα ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να μεταφέρει την παραγωγή των μικρών αυτοκινήτων της, από το εργοστάσιο του Μίσιγκαν στο Μεξικό, ώστε στο εργοστάσιο του Μίσιγκαν να κατασκευάζει crossovers και pickups. Η απόφαση μεταφοράς των μικρών αυτοκινήτων στο Μεξικό έγινε ώστε το χαμηλότερο κόστος εργασίας να ισοσταθμίζει το μικρότερο περιθώριο κέρδους που έχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, σε σχέση με τα crossovers και pickups που αφήνουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία.

Ο Fields επανέλαβε πως η εταιρία του θα συνεχίσει να επενδύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έχει την βάση της τα 113 χρόνια λειτουργίας της. Όπως είπε, η Ford δημιούργησε 28.000 νέες θέσεις εργασίας στις Η.Π.Α τα τελευταία πέντε χρόνια.

ΠηγήCNN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...