Νοτιοκορεάτης ολοκληρώνει ταξίδι 18.000 χιλιομέτρων με τον ιδανικό τρόπο

Σχετικά άρθρα

rider

Δε σου κρύβω ότι κάποια στιγμή θέλω να κάνω ένα μεγάλο road trip αρκετών χιλιάδων χιλιομέτρων. Νομίζω ότι είναι κάτι που σου μένει αξέχαστο, ενώ σίγουρα το απολαμβάνεις, ειδικά όταν είσαι με καλή παρέα. Κάποιοι τολμούν και το κάνουν ακόμα και μόνοι τους, όπως αυτός ο νεαρός άνδρας από τη Νότιο Κορέα.

Έχοντας για μεταφορικό του μέσο ένα Honda Super Cub 110 κ.εκ., ξεκίνησε από τη Σεούλ, για να φτάσει κάπου συγκεκριμένα· εκεί που θέλουμε να βρεθούμε όλοι μας: στην πίστα του Nurburgring. Για να το κάνει, έπρεπε να διανύσει 18.000 χιλιόμετρα, περνώντας την Ασία, τη Ρωσία, την Ιταλία και την Ελβετία για να καταλήξει στη Γερμανία.

Εκεί έκανε τον πρώτο του γύρο στην «Πράσινη Κόλαση», όντας συνοδηγός σε ένα βελτιωμένο Seat Leon Cupra, το οποίο οδηγός πίεζε κοντά στο όριο, προκειμένου η συγκεκριμένη βόλτα να του μείνει αξέχαστη.

ΠηγήInstagram

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...