Οι CEO της GM και της Apple, στη λίστα της Hillary Clinton για την θέση του αντιπροέδρου των Η.Π.Α

Σχετικά άρθρα

mary barra

Οι εκλογές στις Η.Π.Α για νέο Πρόεδρο βρίσκονται τρεις εβδομάδες μακριά και τα Wikileaks με e-mails που διέρρευσαν έκαναν γνωστό πως η Hillary Clinton σκέφτεται τόσο την Mary Barra, την CEO της GM, για την θέση του αντιπροέδρου των Η.Π.Α, όσο και τον CEO της AppleApple, Tim Cook.

Σύμφωνα με τα e-mails που διέρρευσαν, o John Podesta, ο υπεύθυνος της εκστρατείας της Hilton, αναφέρει τόσο την Barra όσο και τον Tim Cook ως πιθανούς για την θέση του αντιπροέδρου των Η.Π.Α, σε περίπτωση που η Clinton εκλεγεί πρόεδρος. Στα e-mails αναφέρονται επίσης τα ονόματα του Muhtar Kent (αφεντικού της Coca-Cola), της Ursula Burn (επικεφαλής της Xerox), του Howard Schultz (CEO των Starbucks), του Michael Bloomberg (ιδιοκτήτης του ομώνυμου πρακτορείου ειδήσεων και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης) ακόμη και του Bill Gates, του ιδρυτή της Microsoft, και της γυναίκας του, Melinda.

H Barra περιγράφεται από τον Podesta ως μια από τους 39 πιθανούς υποψήφιους για την θέση του αντιπροέδρου των Η.Π.Α, ενώ στην ίδια λίστα βρίσκονται και ο γερουσιαστής Tim Kaine, όπως και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, όπως ο γερουσιαστής του New Jersey, Cory Booker, ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια, Terry McAuliffe, ο πρώην γενικός εισαγγελέας Eric Holder, ο σημερινός Υπουργός Μεταφορών Anthony Foxx, ο γερουσιαστής του Μίσιγκαν, Debbie Stabenow, με τον Bernie Sanders, πρώην αντίπαλο της Clinton για το χρίσμα των Δημοκρατικών, να βρίσκεται στο κάτω μέρος της λίστας. Αναλυτικά την λίστα με όλα τα ονόματα μπορείς να την βρεις στο λινκ της πηγής.

ΠηγήWikileaks

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...