7 εκατ. δολάρια έπιασε η 500η LaFerrari

Σχετικά άρθρα

ferrari-laferrari-charity-2

Χθες το βράδυ η Ferrari σε συνεργασία με το National Italian American Foundation’s Earthquake Relief Fund αλλά και τον οίκο δημοπρασιών RM Sotheby’s, έβγαλαν στο σφυρί την 500η LaFerrari την οποία η ιταλική εταιρία θα την κατασκευάσει ώστε όλα τα έσοδα από την πώλησή της να διατεθούν στους κατοίκους που επλήγησαν από τους δύο καταστροφικούς σεισμούς που συνέβησαν στη Κεντρική Ιταλία τους προηγούμενους μήνες.

H συγκεκριμένη LaFerrari είναι βαμμένη στο χρώμα Rosso Corsa, έχει λευκές λεπτομέρειες, με την ιταλική σημαία να κοσμεί την μύτη του. Η δημοπρασία έγινε στο περιθώριο του Finali Mondiali στην πίστα της Daytona, εκεί όπου κάποιος έδωσε 7 εκατομμύρια δολάρια για να την αποκτήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ferrari προσπάθησε να κάνει νέο ρεκόρ γκίνες περισσότερων Ferrari στην ίδια πίστα για να σπάσει το ρεκόρ των 964 αυτοκινήτων της που είχαν μαζευτεί στην πίστα του Siverstone το 2012. Ο στόχος ήταν να μαζευτούν περισσότερα από 1.000 αυτοκίνητα της αλλά τελικά μαζεύτηκαν 809.

ΠηγήRM Sotheby's

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...