Την Δευτέρα τα αποκαλυπτήρια της Lamborghini Aventador S

Σχετικά άρθρα

757321

Η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα ένα video, στο οποίο μας δείχνει ότι η διαδικτυακή παρουσίαση της νέας Aventador S θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, για να ακολουθήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο μια ειδική εκδήλωση στην πίστα Ricardo Tormo Formula 1 στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Η ανανεωμένη έκδοση της Aventador φέρει νέο σχεδιασμό, δυνατότερο κινητήρα και προηγμένες τεχνολογίες. Το ιταλικό supercar παρουσιάστηκε το 2011 και έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για μια ανανέωση, για να συνεχίσει τις εκπληκτικές της πωλήσεις, που πέρσι τον Μάρτιο έφτασαν τις 5.000. Από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, βλέπουμε το αυτοκίνητο να υιοθετεί κάποιες από τα στοιχεία που διαθέτει η SuperVeloce έκδοση του μοντέλου, κυρίως σε αεροδυναμικό επίπεδο. Στο εμπρός μέρος υπάρχει νέος προφυλακτήρας, με νέες εισαγωγές αέρα, που μοιάζουν με αυτές της SV, και οι οποίες πλαισιώνονται με δύο επιπλέον μικρότερες τριγωνικού σχήματος. Στο προφίλ του αυτοκινήτου δεν φαίνονται να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, και φτάνοντας στο πίσω μέρος, βλέπουμε υπάρχει ένας εντελώς νέος διαχύτης.

Ακόμα υπάρχουν νέοι απαγωγείς θερμότητας, ώστε να ψύχουν καλύτερα τον V12 κινητήρα, ενώ ενδέχεται να είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένο και το γυάλινο κάλυμμα του κινητήρα. Η πιο τρανταχτή αλλαγή, όμως, εντοπίζεται στην κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση, η οποία έχει τραπεζοειδή σχεδιασμό που φιλοξενεί τις τρεις απολήξεις. Μιλώντας για τον κινητήρα, αυτός αναμένεται να αποδίδει λίγο περισσότερα άλογα, με την πιο λογική ιπποδύναμη του 6,5-λίτρων V12 να είναι μεταξύ 720-740 ίππων, ενώ φημολογείται πως θα έχει σύστημα τετραδιεύθυνσης, προερχόμενο από την Centenario.

https://youtu.be/bBAVkQHuKaE

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα