Από τον Ιούνιο του 2014 ο τραγουδιστής Jay Kay, του γνωστού jazz funk συγκροτήματος Jamiroquai, και μεγάλος συλλέκτης αυτοκινήτων, έχει στην κατοχή του μια πράσινη LaFerrari, την οποία δεν φοβάται να την κυκλοφορήσει, ενώ την έχει πάει και στο Goodwood.

Στο παρακάτω video θα δεις ότι το ιταλικό hypercar μπορεί να κινηθεί, έστω και για πολύ λίγα χλμ., κάνοντας αποκλειστικά χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας του υβριδικού της συστήματος, όπως ακριβώς η McLaren P1 και η Porsche 918. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο πάρκινγκ της αντιπροσωπείας πολυτελών αυτοκινήτων του Joe Macari στο Λονδίνο, και σύμφωνα με φήμες το πλήρως ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας είναι διαθέσιμο μόνο σε κάποιους επιλεγμένους πελάτες της εταιρίας, και πολύ δύσκολα προσβάσιμο.

Η Ferrari προφανώς έχει σχεδιάσει το πρόγραμμα για ευκολότερο παρκάρισμα, αλλά ποτέ δεν ανέφερε επίσημα ότι το υπεραυτοκίνητο της μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

 • jonjon

  Μυρίζομαι προβλήματα! Θα το δει ο τύπος που έκανε μήνυση για την aperta και δεν το έχει η δικια τού , θα έχουμε πρόβλημα!
  Παιζει! Η Ferrari του jay να έχει το πιο cool χρώμα!

 • Mika

  Γιατι ομως να ειναι διαθεμσιμο σε λιγους κι επιλεγμενους πελατες?
  Makes no sense!!

  • γιατι ορισμενοι θελουν οταν παρκαρουν να ριχνουν ξερογκαζιες για τον σαματα !!!!! :-D

 • ποσο μουρη και ποσο υπερηφανος πρεπει να νιωθει ο κατοχος του PUNTO που το εχει παρκαρισμενο εκει αναμεσα στα θηρια !!!!!! :-P
  υ.γ οσο διαφορετικο δειχνει το πρασινο….τοσο κακιστο δειχνει σαν δουλεια !!!!