Η Ferrari Enzo είναι ένα από τα ποθητά και περιζήτητα supercars που κυκλοφορούν εκεί έξω. Το όνομα της το πήρε από τον ιδρυτή της εταιρείας και ήταν ένα από τα καλύτερα supercar της εποχής του. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ότι οι τιμές των Enzo ανεβαίνουν σημαντικά και μια κόκκινη Enzo του 2003 που πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η ακριβότερη από όλες. Το κόστος για να την κάνεις δικιά σου είναι μόλις 3,9 εκατομμύρια δολάρια.

Η συγκεκριμένη έχει διανύσει μόνο 141 μίλια (227 χλμ) που σημαίνει ότι είναι μια τις λίγες Εnzo με τόσο λίγα χιλιόμετρα οπουδήποτε στον κόσμο. Εξωτερικά και εσωτερικά η κατάσταση της δείχνει άψογη, σαν να βγήκε χτες από το εργοστάσιο και το πλαστικό που βρίσκεται κατά μήκος του αυτοκίνητου δείχνει άθικτο. Αυτό ίσως να δικαιολογεί κάθε σεντ για τα λεφτά που ζητάει.

Τέλος, να θυμίσω πως η Enzo ζυγίζει 1.365 κιλά, με τον V12 6,0-λίτρων κινητήρα της να αποδίδει 660 άλογα με 657 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,65 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα.