Και για να ολοκληρωθεί η παραφροσύνη, σου αναφέρω ότι στην συγκεκριμένη τιμή περιλαμβάνεται και το αυτοκίνητο, και όχι μόνο η μετατροπή. God bless America φάση…

Η αντιπροσωπεία της Ford στην πόλη Lebanon της πολιτείας Ohio έδωσε όνομα για την twin-turbo ‘Stang, LFP Hellion, με LFP να αποτελεί τα αρχικά Lebanon Ford Performance. Για να γίνει πραγματικότητα το συγκεκριμένο “τέρας”, η LFP παίρνει μια νέα Mustang GT και προσθέτει ένα ζευγάρι turbo 62 χιλιοστών, ένα σετ βαλβίδες θυρών παράκαμψης Turbosmart VEE, ένα μεγάλο intercooler ελευθέρας ροής, καθώς και μια ανοιχτή εξάτμιση από τον καταλύτη και πίσω.

Η πίεση των “σαλιγκαριών” μπορούν να ρυθμιστούν για παροχή από 0,35 μέχρι 2 bar, ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών, με την απόδοση να φτάνει με τη χαμηλότερη ρύθμιση τα 600 άλογα, με το ταβάνι να είναι τα 1200 άλογα, στον στρόφαλο, ενώ η τιμή του να ξεκινά από τα 33.000 δολάρια και να φτάνει τα 45.000 δολάρια.

 • Neos

  Σε κατι τετοια δεν πιανονται οι πστηδες ρε γμτ

 • Mika

  Jesus Christ!!!!
  Βεβαια αυτη με 1200 αλογα, θα θελει δουλιτσα, σε φρενα ζαντες αναρτησεις κλπ, που μαλλον δεν περιλαμβανονται στη τιμη,αλλα οπωσδηποτε 1200 αλογα με 45000 ειναι μια καλη αρχη!!!

 • 1200ps με ολοκληρη mustang=45.000
  με 45.000 σε VEYRON super sport=καθισματα + ζαντολαστιχα + χειριστηρια πισω απο το τιμονι !!! :-P