Ο Jost Capito αποχώρησε επίσημα από την McLaren

Σχετικά άρθρα

Αυτό που διάβασες στα μέσα του Δεκεμβρίου, έγινε σήμερα επίσημο, και ο 58-χρονος Γερμανός αποτελεί παρελθόν από την βρετανική ομάδα.

Ο Jost Capito αποχώρησε από την θέση του επί κεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Volkswagen στο WRC, πριν από ακριβώς ένα χρόνο, για να υπογράψει με την ομάδα του Woking, αλλά έγινε μέλος της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Capito είχε συμφωνήσει με το πρώην αφεντικό της McLaren, Ron Dennis, o οποίος αντικαταστάθηκε πρόσφατα από τον Zak Brown. Μετά την αποχώρηση του Capito, ο αγωνιστικός διευθυντής Eric Boullier θα λογοδοτεί απευθείας στον Brown.

Εκπρόσωπος της βρετανικής ομάδας δήλωσε:

Ο Jost Capito εντάχθηκε στην McLaren μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης πορείας στη VW Motorsport, με μια ισχυρή δέσμευση να φέρει επιτυχίες ξανά στην McLaren. Ήθελε να χτίσει και πάλι μια ομάδα που θα κερδίζει και να επικεντρωθεί πλήρως στο να κάνει το μονοθέσιο της McLaren για την Formula 1 ανταγωνιστικό, με στόχο να κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς, δεν ήμασταν σε θέση να βρούμε κοινό έδαφος με τον Jost σε σχέση με το τι είναι και τι θα χρειαστεί για να κάνει την ομάδα επιτυχημένη και πάλι. Ως αποτέλεσμα, συμφωνήσαμε ότι θα αποχωρήσει από την McLaren Racing και θα εξετάσει τώρα άλλες ευκαιρίες. Του ευχόμαστε επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...