Η Alfa Romeo ακύρωσε την Giulia wagon για χάρη της Stelvio

Σχετικά άρθρα

Η Alfa Romeo εξέταζε να βγάλει στην αγορά και την wagon έκδοση της Giulia, αλλά σύμφωνα με τον Alfredo Altavilla, αυτή ακυρώθηκε για “χάρη” της Stelvio.

O Altavilla, ο COO της ιταλικής φίρμας, δήλωσε πως η εταιρία του προτίμησε να βγάλει στην αγορά την Stelvio και όχι την wagon έκδοση της Giulia, μιας και όπως είπε, δεν “χρειάζονται” και τα δύο μοντέλα στην αγορά.

Καταλαβαίνεις πως η απόφαση αυτή είναι μια καθαρά επιχειρηματική κίνηση, μιας και η Alfa Romeo θέλει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να βγάλει στην αγορά μοντέλα που θα κάνουν μεγάλες πωλήσεις, ώστε να γεμίσει τα ταμεία της με μετρητά. Καλώς η κακώς, τα SUVs/crossovers είναι το hot trend της εποχής, και τα στέισον βάγκον μοντέλα παρουσιάζουν συνεχώς μειωμένες πωλήσεις.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel

Όπως και να έχει, οι φήμες θέλουν την Alfa Romeo στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο μήνα, να παρουσιάσει την δίπορτη coupe έκδοση της Giulia.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...